Skip Sidebar

Over ons

Opkomen voor mensen met een functiebeperking, alsmede voorlichting geven en kritisch volgen van gemeentelijk beleid. Activiteiten: voorlichting basisscholen, organiseren symposia, toegankelijkheid ...

Mensen met een beperkingWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Stichting-vertegenwoordiger

2–4 uur/week · 14 aug 2021 – 30 mei 2022
Bierstraat 54, 7416 AM Deventer, Nederland
Mensen met een beperkingWelzijnKinderen & Jongeren
Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel activiteit
#43622
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Fooruit/activiteiten/Stichting-vertegenwoordiger/43622 om je aan te melden

Samenvatting

Deelnemen aan een of meerdere regulieren en/of incidentele overleggen en bijeenkomsten over onderwerpen die bij de stichting passen.

Uitgebreide omschrijving

Deelnemen aan een of meerdere regulieren en/of incidentele overleggen en bijeenkomsten over onderwerpen die bij de stichting passen. Zoals Platform Informele Zorg, Deventer Divers en Inclusief, Deventer Actief, Cluster mensen met een beperking van de Adviesraad Sociaal Domein Deventer e.d. In deze vergaderingen de belangen van de stichting behartigen.

In onze maandelijkse vergadering verslag doen van de bijeenkomsten die bezocht zijn. 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Deel activiteit

Over Stichting Fooruit

Opkomen voor mensen met een functiebeperking, alsmede voorlichting geven en kritisch volgen van gemeentelijk beleid. Activiteiten: voorlichting basisscholen, organiseren symposia, toegankelijkheid bevorderen, sportactiviteiten organiseren, kritisch volgen van gemeentelijk beleid et cetera.