Skip Sidebar

Over ons

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van ...

Deel
Bestuurslid algemeen activiteiten

Bestuurslid algemeen activiteiten

Structureel werk · Flexibele uren
Balderikstraat 2a, 7415 VL Deventer, Netherlands
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Gilde Deventer
#28236
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Gilde-Deventer/activiteiten/Bestuurslid-algemeen-activiteiten/28236 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn opzoek naar een nieuw lid voor het bestuur die meedenkt over vernieuwing en uitbreiden van bestaande activiteiten Het coördineren van activiteiten is noodzakelijk. Bij voorkeur zoeken wij iemand die mee wil denken en of de kar wil trekken bij het ontwikkelen van een nieuwe activiteit bij Het Gilde.

Werktijden

In overleg.

BijzondereVoorwaarden

I.v.m. bestaande activiteiten af en toe in overleg op bepaalde dagdelen beschikbaar zijn. In staat zijn om ook zelfstandig te opereren als dat vereist wordt.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Gilde Deventer
1 plaats over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Stichting Gilde Deventer > Bestuurslid algemeen activiteiten

Over Stichting Gilde Deventer

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van het woord en aan hen die daarin geïnteresseerd zijn. \n\nActiviteiten\n\nOrganiseren van stadswandelingen, beeld presentaties( virtuele wandelingen voor zorginstellingen), fietstochten, computercursussen. Leerlingbegeleiding ( Coach4you)