Skip Sidebar

Over ons

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van ...

Deel

PR functionaris

3 uur/week
Balderikstraat 2a, 7415 VL Deventer, Netherlands
Campagne voeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#28358
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Gilde-Deventer/activiteiten/PR-functionaris/28358 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een persoon die het bestuur hierin kan ondersteunen.Het coördineren van activiteiten is noodzakelijk. Bij voorkeur zoeken wij iemand die de stichting richting derden kan vertegenwoordigen en goed kan verbinden.Meer bekendheid verkrijgen in de pers is een uitdaging die je wordt voorgelegd Daarnaast zou het fijn zijn als je wil meedenken over het ontwikkelen van een jaarkalender waarin persmomenten staan beschreven. Het Gilde bestaat uit zes deelgroepen die naast de geschreven pers ook de sociale media willen gaan opzoeken.

Werktijden

In overleg.

BijzondereVoorwaarden

I.v.m. bestaande activiteiten af en toe in overleg op bepaalde dagdelen beschikbaar zijn. In staat zijn om ook zelfstandig te opereren als dat vereist wordt.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Gilde Deventer

Over Stichting Gilde Deventer

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van het woord en aan hen die daarin geĂŻnteresseerd zijn. \n\nActiviteiten\n\nOrganiseren van stadswandelingen, beeld presentaties( virtuele wandelingen voor zorginstellingen), fietstochten, computercursussen. Leerlingbegeleiding ( Coach4you)
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit