Skip Sidebar

Over ons

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van ...

Deel

Penningmeester

2 uur/week
Balderikstraat 2a, 7415 VL Deventer, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#28355
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Gilde-Deventer/activiteiten/Penningmeester/28355 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid. Ben jij thuis in de financiële digitale administratie? Vind je het leuk om mee te denken over het vernieuwen en uitbreiden van bestaande activiteiten? Je zult ook samen met andere bestuursleden begrotingen opstellen voor diverse activiteiten. Er is een administratieve medewerker beschikbaar om je wegwijs te maken met het digitale boekhoudprogramma.

Werktijden

In overleg. Minimaal vier bestuursvergaderingen en twee werkbesprekingen per jaar. Administratie kan thuis op elk willekeurig moment plaatsvinden naar eigen inzicht.

BijzondereVoorwaarden

I.v.m. bestaande activiteiten af en toe in overleg op bepaalde dagdelen beschikbaar zijn. In staat zijn om ook zelfstandig te opereren als dat vereist wordt.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Gilde Deventer

Over Stichting Gilde Deventer

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van het woord en aan hen die daarin geĂŻnteresseerd zijn. \n\nActiviteiten\n\nOrganiseren van stadswandelingen, beeld presentaties( virtuele wandelingen voor zorginstellingen), fietstochten, computercursussen. Leerlingbegeleiding ( Coach4you)
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit