Skip Sidebar

Over ons

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van ...

Deel
Website beheerder

Website beheerder

Taak · 0–2 uur
Balderikstraat 2a, 7415 VL Deventer, Netherlands
Website makenCreatiefNederlandsOndersteunend werkMarketing & CommunicatieSociale media
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Gilde Deventer
#65096
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Gilde-Deventer/activiteiten/Website-beheerder/65096 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die binnen onze organisatie de zorg heeft voor het bijhouden en vernieuwen van onze Gilde website.

Uitgebreide omschrijving

De website van het gilde laat bezoekers kennismaken met de vele en uiteenlopende activiteiten van het Gilde Deventer. Van stadsgidsen tot beeldarchief beheer, van digitale hulp tot coaching van brugklassers. Voor bezoekers is de site een bron van informatie over het waar, het wanneer en het hoe. De huidige site is alweer een jaar of zes oud. De site is gebouwd met Wordpress (Elementor)

 

Naast deze Gilde website zijn er twee specialistische websites, in beheer bij de betreffende vakgroepen (Beeldarchief en Codeclub).

De Gilde website verbindt die sites.

 

Nauw overleg met het bestuur en contacten met de vakgroep-coördinatoren , en de beide (sub-) web beheerders zijn onderdeel van je opgave. Jij hebt de ruimte om vanuit je eigen inzicht mee te denken in ontwikkeling en hoe de website aan de PR van het Gilde kan bijdragen.

Wat ga je doen?

 

  • Beheren en vernieuwen van de functionaliteit van de websites
  • Content up-to-date houden met input van bestuur en diverse vakgroepen
  • Ontwikkelingen in de functionaliteit voorstellen en doorvoeren

Dit is maximaal 1-2 uur per week, afhankelijk van de ontwikkelingen binnen ons Gilde. Maar dat is een gemiddelde. Het bijhouden vraagt om pieken van inzet wanneer grotere veranderingen worden geïnitieerd.


 

Gewenste vaardigheden

 

Wij zoeken iemand met ervaring met website beheer (o.a. Wordpress) en website ontwikkelingen. Affiniteit met de uiteenlopende activiteiten van het Gilde Deventer helpt

 

De functie kan vanuit huis uitgevoerd worden.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Gilde Deventer

Stichting Gilde Deventer is een actieve, progressieve vrijwilligersorganisatie, die wordt geleid door senioren. Belangrijkste doelstelling is het doorgeven van kennis en ervaring in de ruimste zin van het woord en aan hen die daarin geïnteresseerd zijn. \n\nActiviteiten\n\nOrganiseren van stadswandelingen, beeld presentaties( virtuele wandelingen voor zorginstellingen), fietstochten, computercursussen. Leerlingbegeleiding ( Coach4you)