Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Industrieel Erfgoed Deventer is opgericht in 1995 en heeft ten doel de stimulering van het behoud van monumenten van bedrijf en techniek in Deventer en omgeving. Het werkgebied omvat de ...

Kunst & cultuur
Deel
Gezocht Voorzitter

Gezocht Voorzitter

Structureel werk · 4–8 uur/week
Ceintuurbaan 158, 7415 AP Deventer, Netherlands
BestuurCoördineren
Kunst & cultuur
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Industrieel Erfgoed Deventer
#47314
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Industrieel-Erfgoed-Deventer/activiteiten/Gezocht-Voorzitter/47314 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bestuur en vrijwilligers zoeken naar een nieuwe vrouw of man, die als boegbeeld en mede-inspirator van onze dynamische organisatie wil optreden.

Uitgebreide omschrijving

De SIED zoekt een nieuwe voorzitter.

De Stichting Industrieel Erfgoed Deventer (SIED) is al meer dan 25 jaar actief in Deventer en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende en invloedrijke erfgoedorganisatie in de stad.

Met ruim 40 vrijwilligers, allen professionals op hun eigen vakgebied, beschrijft de SIED de industriële geschiedenis, zorgt ze voor behoud van industriële monumenten en schrijft ze mee aan plannen voor herontwikkeling en herbestemming van industriële panden en gebieden. Daarmee is ze een invloedrijke en gewaardeerde speler in het ruimtelijke beleid.

De SIED ontvangt geen subsidies maar wordt financieel gesteund door donateurs: ongeveer 40 bedrijven en een kleine 200 particulieren.

Na ruim 20 jaar bestuurslidmaatschap, waarvan 11 jaar als voorzitter, legt onze voorzitter per 1 januari 2022 zijn functie neer. Hij blijft als vrijwilliger aan onze stichting verbonden.

Bestuur en vrijwilligers zoeken nu naar een nieuwe vrouw of man, die als boegbeeld en mede-inspirator van onze dynamische organisatie wil optreden.



Voor inlichtingen en reacties kunt u contact opnemen met de secretaris, Piet de Noord.


Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Industrieel Erfgoed Deventer

De Stichting Industrieel Erfgoed Deventer is opgericht in 1995 en heeft ten doel de stimulering van het behoud van monumenten van bedrijf en techniek in Deventer en omgeving. Het werkgebied omvat de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Voorst.