Skip Sidebar

Over ons

Ludgerus is een stichting die woningen verhuurt aan mensen die ouder zijn dan zestig jaar. Daarbij biedt ze een servicepakket dat erop is gericht haar bewoners zo lang mogelijk zelfstandig te laten ...

OuderenWelzijnSport & Recreatie
Deel
Creatieve vrijwilliger voor Handwerk/ Creatieve middag

Creatieve vrijwilliger voor Handwerk/ Creatieve middag

Structureel werk · 2–3 uur/week
Karel De Grotelaan 1, 7415 LM Deventer, Netherlands
Activiteiten begeleidenBegeleidingHandwerkenCreatief
OuderenWelzijnSport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Ludgerus
#63423
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Ludgerus/activiteiten/Creatieve-vrijwilliger-voor-Handwerk-Creatieve-middag/63423 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bewoners en buurtbewoners komen 3 maal per maand op woensdagmiddag bij elkaar om creatief bezig te zijn en elkaar te ontmoeten.

Uitgebreide omschrijving

De bewoners en buurtbewoners zijn deze middag, behalve de 2e woensdagmiddag van de maand, heerlijk creatief actief. Breien, haken, schilderen, borduren, kaarten maken etc.

Er zijn vrijwilligers die de koffie en thee verzorgen maar we zijn op zoek naar twee mensen die ook blij worden van creatief bezig zijn en de dames/ heren kunnen ondersteunen. Inmiddels hebben we hier 1 persoon voor gevonden maar graag zien we er nog 1 persoon bij.

Misschien een nieuw project bedenken/ initiëren of gewoon helpen met waar ze mee bezig zijn.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Stichting Ludgerus > Creatieve vrijwilliger voor Handwerk/ Creatieve middag

Over Stichting Ludgerus

Ludgerus is een stichting die woningen verhuurt aan mensen die ouder zijn dan zestig jaar. Daarbij biedt ze een servicepakket dat erop is gericht haar bewoners zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. De woningen zijn hiervoor ingericht.

De ondersteuning bestaat o.a. uit 24 uur p/d alarmopvolging (achterwacht is in het complex aanwezig), hulp bij het huishouden, verpleging of bij de persoonlijke verzorging. Tevens is er binnen Ludgerus sprake van een uitgebreid activiteitenprogramma.

Kenmerkend voor Ludgerus is de hoge mate van inzet door de eigen bewoners als vrijwilliger bij de activiteiten die in en rondom Ludgerus plaats vinden.