Skip Sidebar

Over ons

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Ga jij mee Buurten met Boodschappen in jouw wijk?

Ga jij mee Buurten met Boodschappen in jouw wijk?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Lange Zandstraat 13, 7412 CD Deventer, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Present Deventer
#73067
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Present-Deventer/activiteiten/Ga-jij-mee-Buurten-met-Boodschappen-in-jouw-wijk/73067 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Denk jij wel eens: “ik wil iemand boodschappen geven, maar ik weet niet waar en wie dit het hardst nodig heeft?” Lees dan even verder!

Uitgebreide omschrijving

Via Buurten met Boodschappen kun jij (evt. met jouw groep/gezin), mede Deventenaren die te maken hebben met financiële krapte, een jaar (of langer) ondersteunen met een boodschappenpakket op maat. Je bepaalt zelf de waarde van het boodschappenpakket (tussen de 30 en 70 euro) en gaat 1x per maand ‘buurten met de boodschappen’ bij iemand thuis.


Ontmoeting staat hierbij centraal, evenals een pakket op maat. De ontvanger geeft namelijk zelf aan wat ze nodig hebben en missen gedurende de maand. Zo weet je zeker dat het passend is en gebruikt wordt!



Vanuit Present Deventer zorgen wij voor de juiste match die past bij jouw wensen. Geef aan welk bedrag je beschikbaar stelt, voor wie je dit beschikbaar wilt stellen en in welke wijk.

Wil je naast het buurten met boodschappen ook wat extra’s doen? Dat kan uiteraard ook. Jouw aanbod is leidend!


Gedurende het jaar biedt Present de begeleiding en samen maken we duidelijke afspraken.


Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Present Deventer > Ga jij mee Buurten met Boodschappen in jouw wijk?

Over Present Deventer

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd.