Skip Sidebar

Over ons

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Handige Harrie's en Harriëtes gezocht!

Handige Harrie's en Harriëtes gezocht!

Taak · 2–4 uur
Deventer, Overijssel, Nederland
Welzijn
Activiteit Delen
Present Deventer
#50052
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Present-Deventer/activiteiten/Handige-Harries-en-Harrietes-gezocht/50052 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ben jij goed in een muurtje verven, een kast in elkaar zetten, een lamp ophangen en/of een tuin opknappen? En word jij ook blij van andere mensen helpen? Dan zoeken wij jou!

Samen met andere vrijwilligers zet jij je in om een zinvolle bijdrage te leveren in het leven van inwoners uit de gemeente Deventer die een zetje in de rug goed kunnen gebruiken.


Vertel jij ons wat je leuk vindt om te doen?

Dan zoeken wij de juiste match voor een klus!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Present Deventer > Handige Harrie's en Harriëtes gezocht!

Over Present Deventer

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd.