Skip Sidebar

Over ons

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in ...

WelzijnBuurt & omgeving
Deel
Houd je van organiseren en van mensen? Dan zoeken wij jou!

Houd je van organiseren en van mensen? Dan zoeken wij jou!

Taak · 2–4 uur
Deventer, Overijssel, Nederland
Welzijn
Activiteit Delen
Present Deventer
#62889
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Present-Deventer/activiteiten/Houd-je-van-organiseren-en-van-mensen-Dan-zoeken-wij-jou/62889 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als groepenbegeleider begeleid je een groep die zich vrijwillig inzet bij kwetsbare inwoners in Deventer.

Uitgebreide omschrijving

Present verbindt mensen die iets voor een ander willen doen, aan mensen die een zetje in de rug goed kunnen gebruiken.

Mensen die iets voor een ander willen doen zijn bijvoorbeeld collega's, vriendengroepen, groepjes uit een kerk/school/wijk. Mensen die geholpen worden zijn mensen zonder netwerk, zonder financiële middelen en vaak ook met problemen met de gezondheid.

Dit resulteert in groepjes vrijwilligers die kwetsbare inwoners van Deventer helpen met bijvoorbeeld het opknappen van de tuin, het schilderen van de woonkamer, of het helpen met opruimen en orde scheppen in en rondom huis.

Deze projecten worden goed voorbereid en begeleid. Houd je van organiseren en mensen in hun kracht zetten? Kom dan eens langs voor een kop koffie om samen te kijken of deze taak bij je past!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Present Deventer > Houd je van organiseren en van mensen? Dan zoeken wij jou!

Over Present Deventer

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd.