Flyers uitdelen

Flyers uitdelen

Structureel werk · 2–4 uur/week
Dreef 1, 7414 EA Deventer, Nederland
JeugdwerkEngelsOnderwijsNederlandsLezen & schrijvenAdministratieSociaal contactSociale mediaActiviteiten begeleidenEvenement & festivalFransCampagne voeren
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningOnderwijsKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Super Adelaar
#46543
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Super-Adelaar/activiteiten/Flyers-uitdelen/46543 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als je stage komt lopen bij Stichting Super Adelaar zou je op allerlei verschillende manieren je talenten kunnen inzetten en mag je met al onze activiteiten mee

Uitgebreide omschrijving

Als je stage komt lopen bij Stichting Super Adelaar zou je op allerlei verschillende manieren je talenten kunnen inzetten en mag je met al onze activiteiten meelopen, afhankelijk van je eigen wensen. Als je ervan houdt om mensen te ontmoeten en het leuk vindt te vertellen over Stichting Super Adelaar, zou je kunnen helpen met het zoeken naar schoolklassen die een sponsorloop willen doen voor Stichting Super Adelaar. Je mag dan langs scholen gaan om daar te vertellen over stichting Super Adelaar en over de sponsorloop. Als je een goed idee hebt voor een fondsenwervende activiteit kun je die misschien wel zelf organiseren.

Verder mag je meehelpen met activiteiten die we op het moment van je stage organiseren, zoals een rommelmarkt, en mag je meelopen met alles wat er gaande is, zoals een vergadering met bijvoorbeeld Gemeente Deventer of de Vrijwilligerscentrale. Kortom, er is van alles mogelijk.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Super Adelaar

Het stimuleren van de veerkracht en motivatie van vrouwen en kinderen, waar dan ook ter wereld, doch in Kinshasa (Congo) die nood verkeren ten gevolge van conflictsituaties of natuurrampen, om voor zichzelf en hun omgeving een structureel betere toekomst te creëren. Stichting Super Adelaar Stichting Super Adelaar is een kleine non-profit organisatie die zich inzet voor scholing voor mensen in DR Congo. De stichting heeft een school opgezet in Congo waar lessen worden aangeboden in het leren omgaan met computers. Midden 2013 hoopt de stichting van start te gaan met de bouw van een eigen schoolgebouw in Congo, om plaats te kunnen bieden aan het groeiende aantal leerlingen. Stichting Super Adelaar in Nederland houdt zich bezig met voorlichting en fondsenwerving om de activiteiten in Congo te ondersteunen. \n\nActiviteiten\n\nVoorlichting- en fondsenwervende activiteiten organiseren. Folders maken, brieven schrijven, subsidieaanvragen indienen.