Skip Sidebar

Over ons

Terre des Hommes stopt kinderuitbuiting. Terre des Hommes Deventer is onderdeel van de landelijke stichting en heeft een kringloopwinkel op de Zwolseweg 45. In de winkel worden onder andere kleding, ...

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningSociale rechtvaardigheidKinderen & Jongeren
Deel

winkelmedewerker Terre des Hommes Deventer

4 uur/week
Zwolseweg 45, 7412 AB Deventer, Nederland
WinkelCoördinerenGastheer/vrouwSociaal contactZwerfafval
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningSociale rechtvaardigheidKinderen & Jongeren
Deel activiteit
#43289
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Terre-des-Hommes-Deventer/activiteiten/winkelmedewerker-Terre-des-Hommes-Deventer/43289 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken enthousiaste medewerkers die 's ochtends (wo, do, vr of za) met een collega in de winkel willen werken. Het betreft winkeldiensten van ongeveer 4 uur.

Uitgebreide omschrijving

De winkel van Terre des Hommes in Deventer zoekt nieuwe medewerkers. In de winkel worden gesorteerde tweedehands artikelen verkocht zoals kleding, boeken, spelletjes en servies. Er zijn ongeveer 18 vrijwilligers actief.

Als vrijwilliger in de winkel helpt u onze klanten op een klantvriendelijke manier. U verricht kassahandelingen, u neemt goederen aan en plaatst/hangt goederen terug op hun plaats.


U bent een teamspeler en coöperatief ingesteld. U kunt met tolerantie voor elkaars bijzonderheden uitstekend samenwerken en u bent enthousiast en communicatief vaardig.


Heeft u interesse? Neem dan contact op! We vertellen u graag meer over de functie en de winkel.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deel activiteit

Over Stichting Terre des Hommes, Deventer

Terre des Hommes stopt kinderuitbuiting. Terre des Hommes Deventer is onderdeel van de landelijke stichting en heeft een kringloopwinkel op de Zwolseweg 45. In de winkel worden onder andere kleding, boeken, spelletjes en servies verkocht.