Skip Sidebar

Over ons

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij ...

WelzijnOuderenKunst & cultuur
Deel
COÖRDINATOR PLANNING

COÖRDINATOR PLANNING

Structureel werk · 4–8 uur/week
Vanuit huis
Ondersteunend werkNederlandsCoördinerenAdministratieComputer
OuderenMensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven
#45961
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven3/activiteiten/COORDINATOR-PLANNING/45961 om je aan te melden

Contactpersoon

Daphne Meerdink VeldboomStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Hou je van een strakke planning? Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen en het samenwerken met anderen.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen.


Hou je van een strakke planning? Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen en het samenwerken met anderen. Je vindt het prettig om systematisch en gestructureerd te werken en je vindt het een uitdaging om samen problemen op te lossen. Je bent communicatief en sociaal vaardig en weet je team te motiveren. Je bent uiteraard handig met de computer.


WAT GA JIJ DOEN?

Je draagt met jouw vrijwilligerswerk bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan. In ons reserveringssysteem ‘James’ ga je, in samenwerking met het vrijwilligersteam, de planning maken voor de gastheren/vrouwen, zodat ze samen met onze gasten zorgeloos op pad kunnen naar een mooie voorstelling.

 

o  Je maakt de begeleidersplanningen van de uitjes in jouw programmagebied.

o  Je koppelt via het reserveringsysteem de vrijwilligers aan gasten.

o  Je maakt de draaiboeken en verstuurt deze aan de vrijwilligers.

o  Je regelt waar nodig speciaal rolstoelvervoer.

o  Je bent het aanspreekpunt van de gastvrouwen/heren ten aanzien van de planning.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

Bijwonen van culturele evenementen in jouw regio. Begeleiding om ons digitale systeem onder de knie te krijgen.

 

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan en je werk met zelfvertrouwen en plezier kunt doen, volg je een basistraining die past bij het vrijwilligerswerk dat je gaat doen.


INTERESSE?

Stuur dan z.s.m. je cv met een korte motivatie naar:

Daphne Meerdink Veldboom

Regiocoördinator Overijssel en Apeldoorn


Voor vragen over deze functie kun je ook contact opnemen met Daphne per mail of telefonisch op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 - 12.00 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.
Vier het Leven telt landelijk 2000 vrijwilligers die zorgen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per uitje waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat. De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en het wegnemen van drempels. De vrijwilligers halen de ouderen en brengen ze weer thuis. Persoonlijke begeleiding, vervoer, entree en consumpties: Vier het Leven zorgt ervoor.
In Deventer is Vier het Leven sinds 2017 actief, met 20 vrijwilligers die vele ouderen begeleiden naar het theater of filmhuis.