Skip Sidebar

Over ons

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij ...

WelzijnOuderenKunst & cultuur
Deel
Kom jij ons telefoonteam versterken?

Kom jij ons telefoonteam versterken?

Structureel werk · 0–3 uur/week
Vanuit huis
WelzijnOuderenKunst & cultuur
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven
#78022
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven3/activiteiten/Kom-jij-ons-telefoonteam-versterken/78022 om je aan te melden

Contactpersoon

Daphne Meerdink VeldboomStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Zorg jij ervoor dat wij telefonisch bereikbaar zijn? Drie uur per week super gezellige gesprekken met onze deelnemers en 1x per maand voicemaildienst.

Uitgebreide omschrijving

WAT DOET VIER HET LEVEN?

 

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat wij jaarlijks kunnen rekenen op ongeveer 30.000 deelnames.

 

WAT GA JIJ DOEN?

 

Je zorgt ervoor dat Vier het Leven op werkdagen van 09:00-18:00 uur telefonisch bereikbaar is. Na 18:00 uur en in het weekend komen de vragen/oproepen binnen via de voicemail. Je bent als telefoniste de contactpersoon tussen beller en organisatie. Je handelt urgente vragen af, maar bent vooral in staat om onze ouderen een luisterend oor te bieden.


Belangrijkste activiteiten:

o  Het beantwoorden en afhandelen van vragen (van voornamelijk deelnemers) die binnenkomen op het algemene nummer.

o  Het doorspelen van urgente zaken naar de coördinatoren en/of vrijwilligers van de uitjes.

o  Het vastleggen van de vragen en ondernomen acties in onze database.

 

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 

Je maakt deel uit van een sociaal en gezellig team.

Je draagt bij aan ons gezamenlijk doel: het verminderen van eenzaamheid onder ouderen. Je wordt een dagdeel ingewerkt op ons kantoor in Huizen (van 10.00 – 14.00 uur). Je krijgt de gelegenheid deel te nemen aan periodieke trainingen, bijeenkomsten en regelmatig werkoverleg.


OVER JOU

 

Je bent als ‘visitekaartje’ van Vier het Leven onmisbaar binnen de organisatie!

Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen en bij voorkeur kennis van de werkwijze van Vier het Leven. Je kunt goed telefonisch communiceren en beschikt over een prettige telefoonstem. Je kunt zelfstandig en onder druk werken. Je bent klantvriendelijk, servicegericht en je beschikt over goede computervaardigheden. De werkzaamheden worden verricht vanuit huis. Om deze werkzaamheden te kunnen verrichten dien je te beschikken over een eigen computer/laptop en telefoon.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.
Vier het Leven telt landelijk 2000 vrijwilligers die zorgen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per uitje waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat. De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en het wegnemen van drempels. De vrijwilligers halen de ouderen en brengen ze weer thuis. Persoonlijke begeleiding, vervoer, entree en consumpties: Vier het Leven zorgt ervoor.
In Deventer is Vier het Leven sinds 2017 actief, met 20 vrijwilligers die vele ouderen begeleiden naar het theater of filmhuis.