Skip Sidebar

Over ons

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij ...

WelzijnOuderenKunst & cultuur
Deel
NETWERKER

NETWERKER

Structureel werk · 4–8 uur/week
Vanuit huis
WelzijnOuderenKunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven
#45964
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven3/activiteiten/NETWERKER/45964 om je aan te melden

Contactpersoon

Daphne Meerdink VeldboomStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Je bent communicatief sterk en overtuigend. Je krijgt energie van het vinden en verbinden van regionale maatschappelijke -, culturele organisaties en bedrijven.

Uitgebreide omschrijving

Wat doet Vier het Leven?

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat wij jaarlijks kunnen rekenen op ongeveer 30.000 deelnames. 


WAT GA JIJ DOEN?

Met jouw vrijwilligerswerk draag je bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan. 

 

Als netwerker bouw en onderhoud je actief een netwerk met regionale maatschappelijke, culturele organisaties en bedrijven in de omgeving van Deventer en zoek je samenwerkingsmogelijkheden die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van onze culturele activiteiten. Daarnaast hou je je bezig met het werven van nieuwe deelnemers en vrijwilligers.

 

Je ziet kansen om Vier het Leven te promoten in jouw netwerk, je staat misschien op een beurs of markt. Je bent enthousiast en weet potentiële fondsen, vrijwilligers en deelnemers aan Vier het Leven te binden. Dit doe je in samenwerking met de Regiocoördinator, maar kun je invullen zoals jij het wil. 


OVER JOU

Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen en cultuur. Je bent communicatief sterk en overtuigend en je krijgt energie van het succesvol vinden en verbinden van regionale maatschappelijke -, culturele organisaties en bedrijven aan Vier het Leven. Je bent hierin ondernemend en ziet en zoekt kansen en weet deze op een creatieve manier uit te voeren. 


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

Bijwonen van culturele evenementen in jouw regio. Begeleiding om ons digitale systeem onder de knie te krijgen.

 

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan en je werk met zelfvertrouwen en plezier kunt doen, volg je een basistraining die past bij het vrijwilligerswerk dat je gaat doen. 


INTERESSE?

Stuur dan z.s.m. je C.V. en een korte motivatie naar:

Daphne Meerdink Veldboom

Regiocoördinator Overijssel - Apeldoorn - Veluwe

Voor vragen over deze functie kun je ook contact opnemen met Daphne per mail of telefonisch op ma, di en do tussen 09.00 - 12.00 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.
Vier het Leven telt landelijk 2000 vrijwilligers die zorgen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per uitje waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat. De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en het wegnemen van drempels. De vrijwilligers halen de ouderen en brengen ze weer thuis. Persoonlijke begeleiding, vervoer, entree en consumpties: Vier het Leven zorgt ervoor.
In Deventer is Vier het Leven sinds 2017 actief, met 20 vrijwilligers die vele ouderen begeleiden naar het theater of filmhuis.