Skip Sidebar

Over ons

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij ...

WelzijnOuderenKunst & cultuur
Deel
THEATERCOÖRDINATOR

THEATERCOÖRDINATOR

Structureel werk · 4–8 uur/week
Vanuit huis
WelzijnOuderenKunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven
#45962
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven3/activiteiten/THEATERCOORDINATOR/45962 om je aan te melden

Contactpersoon

Daphne Meerdink VeldboomStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, met vrijwilligers en theaters. Uiteraard ben je handig met de computer.

Uitgebreide omschrijving

Wat doet Vier het Leven?

Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat wij jaarlijks kunnen rekenen op ongeveer 30.000 deelnames.


WAT GA JIJ DOEN?

Je draagt met jouw vrijwilligerswerk bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan.

 

Je bestelt 1x per week bij de theaters die wij bezoeken de kaarten voor onze gasten en vrijwilligers. Samen met de theatermedewerkers los je praktische zaken op en sta je in verbinding met het vrijwilligersteam van Vier het Leven. Je werkt in ons reserveringsysteem ‘James’ en verwerkt daar de gemaakte afspraken met de theaters. Je helpt mee om de nieuwe uitjes in het systeem te registreren en denkt graag mee bij de selectie en het aanbod van de voorstellingen. 


OVER JOU

Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, met vrijwilligers en theaters. Je vindt het prettig om systematisch en gestructureerd te werken. Belangrijk is dat je betrouwbaar overkomt en graag in verbinding staat met mensen. Doordat je proactief, taakgericht en gedisciplineerd bent, geeft deze vrijwilligersklus je veel energie. Uiteraard ben je handig met de computer.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! Een enthousiast team met passie voor het mooie werk. Ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

Bijwonen van culturele evenementen in jouw regio. Begeleiding om ons digitale systeem onder de knie te krijgen.

 

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan en je werk met zelfvertrouwen en plezier kunt doen, volg je een basistraining die past bij het vrijwilligerswerk dat je gaat doen.


INTERESSE?

Stuur dan z.s.m. je cv met een korte motivatie naar:

Daphne Meerdink Veldboom -

Regiocoördinator Overijssel en Apeldoorn


Voor vragen over deze functie kun je ook contact opnemen met Daphne per mail of telefonisch op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 - 12.00 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, concert- en museumbezoeken voor ouderen die veelal thuis zitten. Zij worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.
Vier het Leven telt landelijk 2000 vrijwilligers die zorgen voor een persoonlijke begeleiding van de ouderen. Elke vrijwilliger begeleidt maximaal drie ouderen per uitje waarbij ‘samen uit, samen genieten’ centraal staat. De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk en het wegnemen van drempels. De vrijwilligers halen de ouderen en brengen ze weer thuis. Persoonlijke begeleiding, vervoer, entree en consumpties: Vier het Leven zorgt ervoor.
In Deventer is Vier het Leven sinds 2017 actief, met 20 vrijwilligers die vele ouderen begeleiden naar het theater of filmhuis.