Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een theatergezelschap dat beeldende voorstellingen maakt zonder tekst. Onze hoofdbezigheid is het ontwikkelen en spelen van theater- en kunstprojecten die in eigen atelier worden gemaakt ...

Kunst & cultuur
Deel
Assistent in theaterwerkplaats

Assistent in theaterwerkplaats

Structureel werk · Flexibele uren
Hanzeweg 45m, 7418 AV Deventer, Nederland
CreatiefNederlandsEngelsFransDuitsOndersteunend werk
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
TAMTAM Objektentheater
#63895
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/TAMTAM-Objektentheater/activiteiten/Assistent-in-theaterwerkplaats/63895 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezocht assistent in theaterwerkplaats bij voorstellingen maken, repeteren en research naar crossovers tussen theater, beeldende kunst en animatiefilm.

Uitgebreide omschrijving

In onze inspirerende theaterwerkplaats werken we op allerlei fronten aan het maken van nieuwe en repeteren van bestaande voorstellingen.

We bouwen decors, werken met video en muziek, maken kunst en doen onzerzoek naar combinaties van theatervormen en bijvoorbeeld animatiefilm of live muziek.

Theatermaken betekent af en toe fijn met kunst bezig zijn maar soms moet er ook gewoon worden opgebouwd en in of uitgeladen voor een tournee.


De komende periode willen we de voorraad objekten en oude decors en technische apparatuur bekijken om er inspiratie uit te putten voor mogelijke nieuwe projecten.

We zoeken een veelzijdig persoon met culturele interesse en praktisdche skills die ons kan assisteren bij wat er er zoal voorbijkomt.

Dat kan ook iemand zijn die interesse heeft zich verder in het theatervak te bekwamen of die een stage zoekt voor een kunst- of theateropleiding.


We bieden een inspirerende werkomgeving en een klein gezellig team

en flexibele werktijden in overleg.


Kijk vooral op onze website om een idee te krijgen van wat we zoal doen.


Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > TAMTAM Objektentheater > Assistent in theaterwerkplaats

Over TAMTAM Objektentheater

Wij zijn een theatergezelschap dat beeldende voorstellingen maakt zonder tekst. Onze hoofdbezigheid is het ontwikkelen en spelen van theater- en kunstprojecten die in eigen atelier worden gemaakt.
Ons basis materiaal is gevonden voorwerpen die we als acteurs en decorstukken inzetten. Kijk op: www.youtube.com/TAMTAMtheater