Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een theatergezelschap dat beeldende voorstellingen maakt zonder tekst. Onze hoofdbezigheid is het ontwikkelen en spelen van theater- en kunstprojecten die in eigen atelier worden gemaakt ...

Kunst & cultuur
Deel
Multimedia / theaterassistent bij nieuwe voorstelling

Multimedia / theaterassistent bij nieuwe voorstelling

Project (Tijdelijk) · 16 uur/week · Start vanaf 5 jan 2022
Hanzeweg 45m, 7418 AV Deventer, Nederland
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
TAMTAM Objektentheater
#47413
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/TAMTAM-Objektentheater/activiteiten/Multimedia--theaterassistent-bij-nieuwe-voorstelling/47413 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

TAMTAM zoekt een medewerker met ervaring in theater voor het helpen bij de productie en de repetities van de nieuwe multimedia voorstelling

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een medewerker die feeling heeft voor theater maar ook ervaring met beeldende kunst, techniek en video. De voorstelling Memories of the future is een live animatievoorstelling met veel techniek en miniatuur decors die op het podium worden gefilmd en op een groot scherm te zien zijn.

We zoeken iemand die tijdens de repetities kan helpen met de scenes uitwerken, noteren, op video opnemen en techniek bedienen.

Je maakt onderdeel uit van een klein maar gezellig team en kunt rekenen op een leerzame en inspirerende periode!

We zijn al met de voorstelling begonnen maar de periode waarin we die echt gaan afmaken is januari februari 2022 met een uitloop naar maart.

Neem contact op voor meer informatie


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > TAMTAM Objektentheater > Multimedia / theaterassistent bij nieuwe voorstelling

Over TAMTAM Objektentheater

Wij zijn een theatergezelschap dat beeldende voorstellingen maakt zonder tekst. Onze hoofdbezigheid is het ontwikkelen en spelen van theater- en kunstprojecten die in eigen atelier worden gemaakt.
Ons basis materiaal is gevonden voorwerpen die we als acteurs en decorstukken inzetten. Kijk op: www.youtube.com/TAMTAMtheater