Skip Sidebar

Over ons

De Diepenveense tennisvereniging De Schapekolk is opgericht in 1971. In 2016 is de vereniging verhuisd naar de huidige locatie aan de Bredenhorst waar we - naast een mooi clubhuis - 4 gravel en 2 ...

Buurt & omgevingWelzijnSport & Recreatie
Deel

Baanonderhoud

Structureel werk · 2–8 uur/week
Bredenhorst 187, 7414 HE Deventer, Nederland
Sociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Tennisclub De Schapekolk
#50183
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Tennisclub-De-Schapekolk/activiteiten/Baanonderhoud/50183 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Helpen bij toerbeurt (ongeveer 1 maal per 4 weken) bij het onderhoud van de tennisbanen.

Uitgebreide omschrijving

Onze gravelbanen hebben wekelijks onderhoud nodig. Een groep mannen doet dit in een rooster waardoor je gemiddeld een maal in de maand mee draait in het rooster. In die betreffende week draai je uren waar een vrijwilligersvergoeding voor betaald wordt. De opleiding voor baanonderhoud wordt binnen de vereniging gegeven. leek woensdagochtend heeft de onderhoudsgroep een gezellige koffiemeeting.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Tennisclub De Schapekolk

De Diepenveense tennisvereniging De Schapekolk is opgericht in 1971. In 2016 is de vereniging verhuisd naar de huidige locatie aan de Bredenhorst waar we - naast een mooi clubhuis - 4 gravel en 2 all-weather banen tot onze beschikking hebben. Ons tennispark is gevestigd op de grens van Diepenveen met Deventer. Deze locatie behoorde tot de oorspronkelijke gemeente Diepenveen, daarom voelen wij ons daar als Diepenveense tennisclub helemaal thuis.
Iedereen is welkom bij De Schapekolk om te (leren) tennissen bij een vereniging waar de gemoedelijke sfeer van ons dorp voorop staat. Onze vereniging heeft de laagste bezettingsgraad (aantal leden gedeeld door het aantal banen) in de regio, en biedt dus de meeste kans een vrije baan aan te treffen.