Skip Sidebar

Over ons

VluchtelingenWerk ondersteunt vluchtelingen en asielzoekers van het moment dat ze worden opgevangen totdat ze zelfstandig hun weg hebben gevonden. Met 12.500 vrijwilligers ondersteunen wij ...

Vluchtelingen & Minderheden
Deel

cursusleider project Eurowijzer

Structureel werk · Flexibele uren
Ceintuurbaan 111, 7413 DC Deventer, Nederland
Vluchtelingen & Minderheden
Activiteit Delen
Vluchtelingenwerk Deventer
#52599
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Vluchtelingenwerk-Deventer/activiteiten/cursusleider-project-Eurowijzer/52599 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwillig cursusleider ga je de cursus ‘Omgaan met geld in Nederland' geven aan een groep van 10 tot 12 vluchtelingen/ statushouders.

Uitgebreide omschrijving

Wil je hulp bieden bij het ontwikkelen van financiële vaardigheden, zoals een ordelijke thuisadministratie, omgaan met digitaal betaalverkeer en leren vooruit denken en plannen in uitgavenpatroon? Wij zoeken vrijwilligers die binnen het financiële zelfredzaamheidproject Euro-Wijzer aan de slag willen als cursusleider!


Als vrijwillig cursusleider ga je de cursus ‘Omgaan met geld in Nederland' geven aan een groep van 10 tot 12 deelnemers. De cursus is ontwikkeld samen met het Nibud en bestaat uit vier bijeenkomsten. Het doel is dat de vluchteling financieel redzaam wordt.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vluchtelingenwerk Deventer

VluchtelingenWerk ondersteunt vluchtelingen en asielzoekers van het moment dat ze worden opgevangen totdat ze zelfstandig hun weg hebben gevonden. Met 12.500 vrijwilligers ondersteunen wij asielzoekers in de opvangcentra en vluchtelingen die een nieuw bestaan opbouwen in Nederland.

Bekijk de site van Vluchtelingenwerk voor meer informatie