Skip Sidebar
WZC Humanitas

WZC Humanitas

Non-profit

Over ons

Humanitas is een woon- en zorgcentrum waar de bewoners centraal staan. Humanitas biedt een herkenbare woonomgeving. Dit betekent respect voor de eigenheid van iedere individu, die hierdoor zichzelf ...

WelzijnBuurt & omgevingZorg
Deel
Maatje

Maatje

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 17 apr 2023
Radboudlaan 1, 7415 VA Deventer, Netherlands
WinkelBuitenMaatje & buddySociaal contactBoodschappen doen
WelzijnBuurt & omgevingZorg
Activiteit Delen
WZC Humanitas
#52132
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/WZC-Humanitas/activiteiten/Maatje/52132 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar iemand die het gezellig vind om een spelletje te doen, boodschappen met de bewoner te doen of gewoon te kletsen.

Uitgebreide omschrijving

Voor de bewoner is persoonlijke aandacht erg belangrijk. Soms is dit vanuit de zorg niet altijd mogelijk. Daarom zetten we vrijwilligers in die een boodschapje kunnen doen, een spelletje spelen of er gewoon zijn voor mensen. Deze aandacht is zo waardevol.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over WZC Humanitas

Humanitas is een woon- en zorgcentrum waar de bewoners centraal staan. Humanitas biedt een herkenbare woonomgeving. Dit betekent respect voor de eigenheid van iedere individu, die hierdoor zichzelf kan zijn en blijven. Bij Humanitas wordt door de bewoner invulling gegeven aan zijn/haar levenswijze. Dit doen we niet alleen, maar onder andere samen met de vrijwilligers. Op deze manier kunnen we de bewoners allemaal de aandacht en activiteiten bieden die zij nodig hebben.