Skip Sidebar
WZC Humanitas

WZC Humanitas

Non-profit

Over ons

Woon- en zorgcentrum Humanitas is een huis op algemene grondslag, onderdeel van een stichting, gelegen aan de Radboudlaan. Alle medewerkenden van de organisatie gaan er van uit dat de bewoner centraal ...

Zorg & WelzijnBuurt & omgeving
Deel

Markthulp!

Een dag · 1 uur
Radboudlaan 1, 7415 VA Deventer, Netherlands
Ontwerp
Zorg & WelzijnBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#28368
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/WZC-Humanitas/activiteiten/Markthulp/28368 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Op de 1e woensdag in de maand vertegenwoordigen wij de organisatie op de markt. Wij zoeken iemand die mee kan helpen met het tilwerk en ook daadwerkelijk op de markt wil helpen.

Werktijden

1e woensdag van de maand van 9-12 uur.

BijzondereVoorwaarden

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

WZC Humanitas

Over WZC Humanitas

Woon- en zorgcentrum Humanitas is een huis op algemene grondslag, onderdeel van een stichting, gelegen aan de Radboudlaan. Alle medewerkenden van de organisatie gaan er van uit dat de bewoner centraal staat. Dat wil zeggen dat de cliënt zelf aangeeft welke zorg etc. hij of zij nodig heeft en hierover vervolgens overleg heeft met de medewerkers. De zelfstandigheid, het zelfbeschikkingsrecht en de privacy van de cliënt staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen de organisatie van Humanitas is vrijwilligerswerk een aanvulling op de professionele zorg. De vrijwilliger wordt ingezet daar waar de professionele zorg ophoudt. Dat betekent dat er extra mogelijkheden zijn om diensten te verlenen aan ouderen. Het vrijwilligerswerk kan echter niet als vrijblijvend worden gezien en ervaren. De vrijwilliger wordt gezien als een volwaardig lid van de organisatie, met een eigen plek in de organisatie, profiel en taakomschrijving.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit