Skip Sidebar
Walhalla

Walhalla

Non-profit

Over ons

Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat ...

Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
Deel

Algemeen bestuurslid

3–6 uur/week
Achter De Muren Zandpoort 20, 7411 GE Deventer, Nederland
BestuurOrganiseren
Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
Deel activiteit
#44748
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Walhalla/activiteiten/Algemeen-bestuurslid/44748 om je aan te melden

Samenvatting

Als algemeen bestuurslid ben je verantwoordelijk voor het beleid van Walhalla en het uitvoeren hiervan.

Uitgebreide omschrijving

Als algemeen bestuurslid ben je verantwoordelijk voor het beleid van Walhalla en het uitvoeren hiervan. In een team bestaande uit 5 bestuursleden en een aantal vrijwilligerscoördinatoren ga je de uitdagingen die Walhalla heeft aan. Je bent aanwezig bij de bestuursvergaderingen waar je je kunt uitspreken over bestuurszaken en stemrecht hebt. Ook het bijwonen van de vrijwilligersvergaderingen is gewenst. Een (aanzienlijk) deel van je taken en werkzaamheden zullen voortkomen uit de besproken agendapunten.


Je werkzaamheden als algemeen bestuurslid zijn afhankelijk van de afspraken die je zelf met de andere bestuursleden maakt. Dit hangt natuurlijk ook af van je eigen interesses en vaardigheden. Omdat je taak als algemeen bestuurslid minder scherp omlijnd is wordt er ook van je verwacht dat je vaak taken op je neemt die niet duidelijk bij een van de andere rollen in het bestuur thuis horen. Het is dus belangrijk dat je hierin flexibel bent en je aan kunt passen aan wat de organisatie nodig heeft. Als bestuurslid beslis je mee over de koers van de organisatie, krijg je soms vertrouwelijke informatie te horen en heb je zowel onder vrijwilligers als naar buiten toe een representatieve functie.


Kijk voor meer informatie op onze website.

Hoe kom ik er?

Over Walhalla

Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat inhoudt dat ze veel kunnen leren bij Walhalla (horeca-ervaring, organiseren, vergaderen). De vrijwilligers van Walhalla bedenken en organiseren de activiteiten waardoor er veel variatie is.
Deel activiteit