Skip Navigation
Walhalla

Walhalla

Non-profit

Over ons

Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat ...

Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
Deel

Hoofd Bar-Beheer

1–3 uur/week
Achter De Muren Zandpoort 20, 7411 GE Deventer, Nederland
Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
#29184
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Walhalla/activiteiten/Hoofd-Bar-Beheer/29184 om je aan te melden
SamenvattingAls hoofd barbeheer zorg je dat er op avonden barpersoneel ingeroosterd is om gasten van hun drankjes te voorzien.
Uitgebreide omschrijving

Als hoofd barbeheer weet je als geen ander hoe alles werkt achter de bar. Als mensen aangeven dat ze graag meer verantwoordelijkheid zouden willen achter de bar (beheer staan), maak jij een inschatting of je deze persoon hier geschikt voor zou vinden. Als dit het geval is zorg je dat jij of een andere beheerder deze vrijwilligers inwerkt.


Samen met de vrijwilligerscoördinatoren organiseer je twee keer per jaar een bartraining. Hierin geven jullie de laatste updates, frissen iedereens geheugen op en lopen scenario’s door.


Aangezien Walhalla een jongerenstichting is, zoeken we mensen tussen de 20 en 28 jaar. Als je een functie wilt bekleden bij Walhalla gaan we er van uit dat je naast die functie ook af en toe een avond achter de bar staat en betrokken bent bij wat we doen.

Hoe kom ik er?
Over Walhalla
Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat inhoudt dat ze veel kunnen leren bij Walhalla (horeca-ervaring, organiseren, vergaderen). De vrijwilligers van Walhalla bedenken en organiseren de activiteiten waardoor er veel variatie is.
#29184
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Walhalla/activiteiten/Hoofd-Bar-Beheer/29184 om je aan te melden