Skip Sidebar
Walhalla

Walhalla

Non-profit

Over ons

Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat ...

Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
Deel

Hoofd Inkoop

2–8 uur/week
Achter De Muren Zandpoort 20, 7411 GE Deventer, Nederland
Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
Deel activiteit
#29181
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Walhalla/activiteiten/Hoofd-Inkoop/29181 om je aan te melden

Samenvatting

Als hoofd Inkoop ben je verantwoordelijk voor de inkoop van het wisselende assortiment van Walhalla.

Uitgebreide omschrijving

Als hoofd Inkoop ben je verantwoordelijk voor alle inkoop: zowel de inkoop voor de bar als inkoop van schoonmaakmiddelen en wc-papier. Met je eigen auto of met de Walhalla bakfiets scheur je door Deventer heen om bij de verschillende winkels goedkoop in te slaan. Ook zorg je voor een wisselend assortiment, je houdt in de gaten welk consumpties niet worden verkocht en vervangt deze door iets nieuws.


Aangezien Walhalla een jongerenstichting is, zoeken we iemand tussen de 18 en de 28. Als je een functie wilt bekleden bij Walhalla gaan we er van uit dat je naast die functie ook af en toe een avond achter de bar staat en betrokken bent bij wat we doen.

Hoe kom ik er?

Over Walhalla

Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat inhoudt dat ze veel kunnen leren bij Walhalla (horeca-ervaring, organiseren, vergaderen). De vrijwilligers van Walhalla bedenken en organiseren de activiteiten waardoor er veel variatie is.
Deel activiteit