Skip Sidebar
Walhalla

Walhalla

Non-profit

Over ons

Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat ...

Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
Deel

Hoofd Techniek

2–4 uur/week
Achter De Muren Zandpoort 20, 7411 GE Deventer, Nederland
Activiteiten begeleidenEvenement & festivalElektronica
Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
Deel activiteit
#44747
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Walhalla/activiteiten/Hoofd-Techniek/44747 om je aan te melden

Samenvatting

Als hoofd Techniek ben jij samen met je teamleden het aanspreekpunt voor alles wat met licht- en geluidstechniek in Walhalla te maken heeft.

Uitgebreide omschrijving

Als hoofd Techniek ben jij samen met je teamleden het aanspreekpunt voor alles wat met licht- en geluidstechniek in Walhalla te maken heeft. Bands die bij Walhalla gaan optreden, interne en externe organisatoren en ook het bestuur kunnen met vragen over de techniek bij jullie aankloppen. Jij fungeert als sturend hoofd, maar doet alles samen met je team.


Voor meer info kijk op onze website.

Hoe kom ik er?

Over Walhalla

Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat inhoudt dat ze veel kunnen leren bij Walhalla (horeca-ervaring, organiseren, vergaderen). De vrijwilligers van Walhalla bedenken en organiseren de activiteiten waardoor er veel variatie is.
Deel activiteit