Skip Sidebar

Over ons

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap. Mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend ...

OuderenZorg & WelzijnBuurt & omgeving
Deel

Zonnige ondersteuner

1–4 uur/week
Flexibele locatie
FinanciënBestuurOrganiserenAdministratieBegeleidingSociale mediaFondsenwervingComputerSociaal contactAdvies & Mentoring
Mensen met een beperkingZorg & WelzijnOuderen
Deel activiteit
#39321
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zonnebloem-Regio-Deventer/activiteiten/Zonnige-ondersteuner/39321 om je aan te melden

Samenvatting

Zonnebloem regio Deventer staat (weer) in de startblokken. En daarom zijn we opzoek naar een vrijwilliger die zich bij ons enthousiaste team wil aansluiten.

Uitgebreide omschrijving

Ben je niet bang om de leiding te nemen?

Vind je cijfers leuk en heb je daar niet altijd de zakjapanner voor nodig?

Organiseer jij altijd de feestjes binnen de familie?

Ben je handig met administratie en heb je vlugge tikvingers?

Lees dan verder!


De evenementen wereld start weer met activiteiten, de inentingen zijn volop bezig en over niet al te lange tijd kan de Zonnebloem weer meer - en grootschaliger activiteiten en uitstapjes gaan organiseren voor haar deelnemers.


Om dit te kunnen realiseren zijn we voor de regio Deventer op zoek naar vrijwilligers. Mensen die er voldoening uit halen om dit te ondersteunen en voor de doelgroep te realiseren. Niet iedereen hoeft alles te kunnen maar we maken graag gebruik van je talenten!


Beschik je over één van bovenstaande vaardigheden schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

                              

Wij zijn een enthousiaste club van 4 mensen die ondersteuning biedt aan de 11 afdelingen van de Zonnebloem Deventer. Daarnaast bieden we begeleiding bij de organisatie van grotere afdeling-overstijgende activiteiten.


Graag willen we jou daarbij betrekken zodat onze afdelingen en hun deelnemers kunnen genieten van diverse activiteiten in Deventer en daarbuiten.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Over Zonnebloem Regio Deventer

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap. Mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend zijn. Deelnemers thuis bezoeken of met hen iets ondernemen in de omgeving. Voor kleine en grote groepen mensen organiseren we diverse dagactiviteiten, dagtochten met auto en bus, vakanties en bootdagreisjes.
Deel activiteit