Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De ...

WelzijnOuderen
Deel
Dieren verzorging in de binnentuin van het PW Janssen.

Dieren verzorging in de binnentuin van het PW Janssen.

Taak · 2–4 uur
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer, Netherlands
BuitenDieren verzorgen
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg
#52161
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/Dieren-verzorging-in-de-binnentuin-van-het-PW-Janssen/52161 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de binnentuin van het verpleeghuis is een geiten weide en een volière met verschillende vogels. Hier zoeken wij vrijwilligers die de dieren willen verzorgen.

Uitgebreide omschrijving

De verzorging van de dieren bestaat uit het voeren van de dieren, het schoonmaken van de dierenverblijven, aandacht voor de geitjes en de vogels.


Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de maandag, donderdag en de vrijdag ochtend. Je werkt samen met het team van technisch beheer. Binnen het team wordt samen afgestemd wie welke ochtend komt. Het zou fijn zijn als je iets weet over het kweken van vogels, dit is geen pre.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg > Dieren verzorging in de binnentuin van het PW Janssen.

Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.