Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De ...

WelzijnOuderen
Deel
Mannenactiviteiten op het PW Janssen

Mannenactiviteiten op het PW Janssen

Taak · 2–4 uur
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer, Netherlands
Activiteiten begeleidenCreatief
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg
#52165
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/Mannenactiviteiten-op-het-PW-Janssen/52165 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je handig met hout, creatief, beetje all-rounder, goed in de omgang met zowel PG als somatische bewoners? Wij zoeken vrijwilligers voor de mannenactiviteit.

Uitgebreide omschrijving

Op de vrijdag middag zoeken wij een vrijwilliger voor de mannenactiviteit. Deze activiteit is zowel voor de dementerende als somatische ouderen die op het PW Janssen. De tijden zijn van 14.00 uur tot 16.15 uur. Dit is inclusief de voorbereiding en de afronding van de activiteit.


Beetje een all-rounder die handig is met hout, creatief is, graag wil meedenken, rolstoelen kan duwen. Geduldig is en goed in de omgang moet de doelgroep. Prettig maar niet noodzakelijk om in de tuin te kunnen werken samen met een bewoner. Bij voorkeur gaat de vrijwilliger uit naar een man.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg > Mannenactiviteiten op het PW Janssen

Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.