Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De ...

Zorg & WelzijnOuderen
Deel

Op bezoek bij iemand thuis

Een dag · 2–4 uur
Deventer, Overijssel, Nederland
Zorg & WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#28623
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/Op-bezoek-bij-iemand-thuis/28623 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Er even echt voor die gene zijn. Individuele aandacht. Een goed gesprek onder het genot van een kop koffie/thee met eventueel een kleine wandeling.

Uitgebreide omschrijving

Zou je het leuk vinden om iemand thuis te bezoeken? Een gesprek aangaan hoe het gaat? Waar ze tegen aan lopen en eventueel helpen en of hulp zoeken waar nodig? Of over wat ze het weekend hebben gedaan of de rest van de week hebben mee gemaakt? Of er gewoon even zijn?

Spreekt je dit aan?

Meldt je aan en we gaan kijken waar en wie jij kunt ondersteunen en kunt verblijden met jouw komst!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Je kunt bij een van onze vijf locatie's van Solis bij iemand op bezoek komen maar ook in een van de wijken van Deventer.

Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit