Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De ...

WelzijnOuderen
Deel

'Op verhaal komen' samen met ouderen met dementie.

Structureel werk · 2 uur/week
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer, Netherlands
Sociaal contact
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg
#28442
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/Op-verhaal-komen-samen-met-ouderen-met-dementie/28442 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Je gaat samen met mensen die dementie hebben een verhaal maken aan de hand van een foto. Deze activiteit spreekt de creativiteit en saamhorigheid van de mensen aan. Het gaat erom goed te luisteren naar de mensen en eventueel het verhaal op te schrijven. Het is belangrijk makkelijk contact te maken met mensen en zelf een beetje creatief te zijn. Bewoners ophalen en na de activiteit weer terug brengen naar hun huiskamer. De activiteit wordt begonnen met een kopje koffie of thee.

Werktijden

14.30 uur tot 16.30 uur

BijzondereVoorwaarden

Beetje bekend zijn met de doelgroep ouderen met dementie. Sociaal vaardig, de ander helpen zijn of haar fantasie de vrije loop te laten in het verhaal.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Zorggroep Solis locatie PW Janssen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg > 'Op verhaal komen' samen met ouderen met dementie.

Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.