Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De ...

WelzijnOuderen
Deel

Samen. Samen schilderen, koffiedrinken en de gezelligheid.

1–4 uur/week
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer, Netherlands
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingNederlandsCoördinerenBestuurAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleidenZorg
WelzijnOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#28622
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/Samen-Samen-schilderen-koffiedrinken-en-de-gezelligheid/28622 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Komt u bij mij aan om gezamenlijk wat te ondernemen? Beginnen met een kopje koffie en of thee, een praatje en dan samen de penselen pakken.

Uitgebreide omschrijving

Vind aquarellen fijn maar in mijn eentje kan ik net niet motivatie vinden om te starten en de lijnen op het doek uit te zetten. Hou je ook van schilderen? Zou je dit samen met mij willen doen bij mij thuis? Graag! #Zandweerdmaakmijblijengelukkig!

 

Werktijden in overleg met de cliënt.

 

Bijzondere voorwaarden: Mevrouw begint vergeetachtig te worden en zou het fijn vinden als u hiermee ervaring heeft.

Woont u in of om de Zandweerd of verder weg en is autorijden voor u geen probleem? Ik ontvang u graag bij mij thuis.

Voorkeur gaat uit naar een vrouw, want dit praat toch wat makkelijker ;)

 

Inwerken/begeleiden: Na de kennismaking, inschrijving en overhandiging van de VOG bij de vrijwilligerscoördinator wordt er een kennismaking gepland met de casemanager dementie met de cliënt. Tijdens deze kennismaking worden verdere afspraken gemaakt. U kunt op voorgenoemde personen, net als de familie terugvallen bij vragen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg > Samen. Samen schilderen, koffiedrinken en de gezelligheid.

Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit