Skip Sidebar

Over ons

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De ...

WelzijnOuderen
Deel

Vrijwilligers gezocht voor hospice

5 uur/week
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer, Netherlands
HulpverleningZorg
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Deel activiteit
#28395
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-hospice/28395 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers gezocht voor hospice de Winde Hospice de Winde is onderdeel van zorggroep Solis en een hospice met 10 kamers. Er is een huiskamer, stilteruimte en een prachtig dakterras In het hospice worden gasten verzorgd met een levensverwachting van minder dan 3 maanden. Mensen verblijven hier , wanneer thuis blijven te zwaar wordt voor hun familie, of wanneer er intensieve zorg nodig is i.v.m. hun terminale ziekte. Er zijn in het hospice 24 uur palliatief geschoolde verpleegkundigen aanwezig, ook werken er verzorgenden. Ons team wordt aangevuld en ondersteund door heel betrokken vrijwilligers, met- en zonder zorgachtergrond maar veel affiniteit met palliatieve zorg. Ons motto is, dat wij proberen om leven aan de dagen toe te voegen, wanneer het niet meer mogelijk is om dagen aan het leven toe te voegen! Vrijwilligers gezocht die maatschappelijk actief willen zijn! Graag zouden wij onze vrijwilligersgroep willen uitbreiden met een aantal vrijwilligers die affiniteit hebben met hospicegasten. De bedoeling is dat de vrijwilliger een luisterend oor kan zijn voor gasten en familieleden. Maar ook kan ondersteunen bij eenvoudige zorghandelingen, kan optreden als gastvrouw/of -heer voor bezoek, huishoudelijke taken wil verrichten als opruimen van de keuken, ophalen en uitserveren van de maaltijden etc.

Werktijden

Er wordt gewerkt in diensten van 4,5 uur, in de ochtend, middag en avond. Verwacht wordt dat er gemiddeld een dienst per week wordt gewerkt, een keer per drie weken in het weekend en beschikbaarheid bij toerbeurt op feestdagen. Inroosteren kan de vrijwilliger zelf doen via internet in een digitaal rooster. Er wordt een ruim in-werkprogramma aangeboden, werkoverleg met de collega vrijwilligers en een jaarlijks scholingsprogramma.

BijzondereVoorwaarden

Wanneer uw belangstelling is gewekt, willen wij u graag uitnodigen voor een kennismakingsge-sprek en een rondleiding in hospice de Winde!
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Deel activiteit

Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.