Skip Sidebar
Stichting NUT

Stichting NUT

Non-profit

Over ons

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is het meest gastvrije theatergezelschap van Nederland. Vanuit thuisbasis Utrecht maken we voorstellingen in de wijk, de stad, de rest van het land en daarbuiten ...

Kunst & cultuur
Deel
Vrijwilligers voor de theatervoorstelling met diner 'Nooit meer werken'

Vrijwilligers voor de theatervoorstelling met diner 'Nooit meer werken'

Project (Tijdelijk) · 6–24 uur/week · Start vanaf 12 okt 2021
Sint Olafstraat 5a, 7418 CG Deventer, Nederland
Koken & etenGastheer/vrouwZwerfafval
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting NUT
#45643
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/httpswwwnieuwutrechtstoneelnl/activiteiten/Vrijwilligers-voor-de-theatervoorstelling-met-diner-Nooit-meer-werken/45643 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligers (vanaf 16 jaar) die wel willen werken! Je krijgt taken zoals publieksbegeleiding, helpen met de bediening, bardiensten (vanaf 18 jaar) en (technis

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers gezocht voor theaterproject

12 t/m 15 oktober op locatie Burgerhaven: bijzonder locatietheater in Deventer.

 

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) zoekt vrijwilligers voor de voorstelling Nooit meer werken. Daarvoor zoeken wij harde werkers, om samen iets mooi neer te zetten.

Het NUT maakt vanaf 2013 elke zomer een voorstelling op een bijzondere locatie in Utrecht Leidsche Rijn. Dit jaar trekken we met ons locatieproject voor het eerst het land in!

Wat we gaan doen:

Nooit meer werken is een theatervoorstelling inclusief driegangendiner. Op locatie: Burgerhaven, Sint Olafstraat 5A, 7418 CG Deventer. De voorstelling speelt van dinsdag 12 oktober t/m vrijdag 15 oktober voor 120 bezoekers per avond.

Wat we zoeken:

Vrijwilligers (vanaf 16 jaar) die wel willen werken! Je krijgt taken zoals publieksbegeleiding, helpen met de bediening, bardiensten (vanaf 18 jaar) en (technische) opbouw. Dit alles onder begeleiding van een ervaren productieleider in een gezellig en gedreven team. Uiteraard zullen alle activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd worden.

Wat we bieden:

- Een vergoeding van €20,- per dienst;

- Een maaltijd bij aanvang van de dienst;

- Een enorm applaus van het hele publiek en eeuwige dank;

- Drinken en lekkers gedurende de dienst;

- Voorkeur voor inschrijving voor minimaal 2 diensten.

 

Heb je interesse, tijd en zin om ons te ondersteunen? Stuur dan een korte introductie en motivatie, leeftijd (i.v.m. arbeidstijdenwet) en beschikbare data en welke dienst je zou willen draaien en word onderdeel van Nooit meer werken!

 

Diensten:

-      Dinsdag t/m vrijdag hebben diensten van 16:00 uur tot 22:30 uur.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Stichting NUT > Vrijwilligers voor de theatervoorstelling met diner 'Nooit meer werken'

Over Stichting NUT

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is het meest gastvrije theatergezelschap van Nederland. Vanuit thuisbasis Utrecht maken we voorstellingen in de wijk, de stad, de rest van het land en daarbuiten. Je ziet ons overal: in de buitenlucht, op bijzondere locaties en desnoods in theaters. De voorstelling 'Nooit meer werken' is de achtste locatievoorstelling die we in Utrecht speelden en de eerste die op tournee gaat door het land! 'Nooit meer werken' is een theatervoorstelling inclusief driegangendiner. Op locatie: Burgerhaven, Sint Olafstraat 5A, 7418 CG Deventer. De voorstelling speelt van dinsdag 12 oktober t/m vrijdag 15 oktober voor 120 bezoekers per avond.