Skip Sidebar

Over ons

'Met elkaar, voor elkaar'!
Dat is in 1 zin samengevat waar het Verbindingscentrum voor staat. Mooi hè? Maar begrijp jij het nu helemaal..? Wij hebben nog wel wat vragen.
Want wie zijn we nou? Wat doen ...

Buurt & omgeving
Deel

Wijcolmschate zoekt….interviewers

2 uur/week
7425 GX, Deventer, Overijssel, Nederland
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen5 plaatsen over.
Deel activiteit
#45188
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/verbindingscentrumde5hoek/activiteiten/Wijcolmschate-zoektinterviewers/45188 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het projectteam wijcolmschate, dat dit proces begeleidt, zoekt vrijwilligers die bewoners gaan interviewen die hun verhaal willen vertellen aan hun medewijkbewo

Uitgebreide omschrijving

Colmschate en de Vijfhoek, ofwel Groot-Colmschate is een grote wijk geworden. Een wijk met heel veel verschillende bewoners afkomstig van verschillende nationaliteiten. Jong, oud, zelfstandig ondernemers, kunstenaars, sporters, studenten, expats noem maar op. Allemaal met een eigen verhaal dat gehoord mag worden. Die verhalen uit de wijk willen we heel graag gaan delen op de nieuw te bouwen website wijcomschate.nl.


Het projectteam wijcolmschate, dat dit proces begeleidt, zoekt vrijwilligers die bewoners gaan interviewen die hun verhaal willen vertellen aan hun medewijkbewoners. Vind jij het leuk om dergelijke wijkbewoners op te zoeken, te interviewen en hun verhalen op de website te plaatsen? Dan maken we graag kennis met je.


Kom naar de bijeenkomst van het projectteam op 24 september, 13.30 uur in het Wijkcentrum aan het Andriessenplein. Meld je vooraf aan op het volgende telefoonnummer. Maar gewoon binnenlopen mag ook. Samen kunnen we hier een prachtig project van maken. Graag tot ziens!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over Verbindingscentrum de5hoek

'Met elkaar, voor elkaar'!
Dat is in 1 zin samengevat waar het Verbindingscentrum voor staat. Mooi hè? Maar begrijp jij het nu helemaal..? Wij hebben nog wel wat vragen.
Want wie zijn we nou? Wat doen we precies? En wat kunnen wij voor jou betekenen en jij misschien ook voor anderen? Daar geven we graag wekelijks antwoord op!
Laten we bij het begin beginnen:
- Wie zijn we eigenlijk?
Het Verbindingscentrum de 5hoek is een stichting en organiseert alles in samenwerking met bewoners. In 2018 is gevraagd om de stichting nieuw leven in te blazen. Deze vraag kreeg Dimitri voorgelegd en deze uitdaging ging hij graag aan! Daar kwam ook een nieuw logo bij kijken voor een echt frisse start. Vanaf dit moment is het verbindingscentrum gaan bouwen aan een energiek team van vrijwilligers en stagiair(e)s, die allerlei uiteenlopende taken en zaken op zich nemen. Wij zullen iedereen de komende tijd voor gaan stellen en vertellen wat ze doen!
- Wat doet het Verbindingscentrum eigenlijk zoal?
Heel kort gezegd; Het welzijn in de wijken in de buurt vergroten! Iedereen doet er toe in het proces om het welzijn in de wijken te versterken. Maar hoe doen we dit? Daar komt best wat bij kijken.
Op basis van waar vraag naar is, organiseren wij van alles met een klein budget. Je kunt het zo gek niet bedenken! Zo kun je dagelijks bij ons binnenlopen om ons en de buurt te ontmoeten (op dit moment op afspraak), maar organiseren we ook een heleboel activiteiten en evenementen in samenwerking met onze vrijwilligers en partners om verbinding te creëren. Hier zijn we mega trots op! Heb je bijvoorbeeld al gehoord van onze kinderdisco en game academie?
Er is zóóó veel leuks bij ons te doen dat het teveel is om hier op te noemen! Activiteiten en evenementen lichten we dan ook graag apart toe, evenals onze toffe samenwerkingen! Zo krijg je echt een beeld.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen5 plaatsen over.
Deel activiteit