Waarderingsprijzen 2023

Deventer Doet geeft bloemen!

Opgeven kan helaas niet meer.


Op woensdag 6 december geeft de gemeente Deventer en Deventer Doet iedereen de gelegenheid om iemand die vrijwillig geholpen heeft te

bedanken met bloemen. Wie wil jij bedanken met bloemen?


Je buurman die altijd voor iedereen klaar staat? Die ene vrijwilligster die iedere week wandelt met ouderen? Je kent er vast wel één! Geef hem of haar op via het formulier hieronder en Deventer Doet zorgt voor de rest!


De bloemenactie is een initiatief van de gemeente Deventer en Deventer Doet

Vind hier een overzicht waar de boxen in Deventer staan

Welke organisatie nomineer jij?

Er kan niet meer genomineerd worden.


Naast de waardering voor de vrijwilligers is er ook de waarderingsprijs voor vrijwilligersorganisaties. Welke vrijwilligersorganisatie verdient extra waardering voor alles wat zij doet? We horen graag wie jij nomineert en vooral ook waarom.

De prijzen worden op 23 november uitgereikt door wethouder Rob de Geest.

Bloemenactie 2021

Op 7 december, de nationale dag van de vrijwilliger, bedankte Deventer haar vrijwilligers.


Het voltallige college van burgemeester en wethouders, diverse raadsleden en medewerkers van Deventer Doet verrasten deze dag ruim 225 vrijwilligers (variërend van 14 jaar tot ruim 90 jaar) persoonlijk, aan huis én totaal onverwacht met een bos bloemen en dé Deventer Doet pas. En in sommige gevallen ook nog een gedicht van dichter Luuk Harmsen (Luukse Dingen).


‘De vele vrijwilligers maken de Deventer stad en dorpen socialer, sportiever, groener en mooier op veel manieren’, aldus burgemeester Ron König, die zelf ook diverse bloemen overhandigde. ‘Het is een bijzondere groep Deventenaren, die wij graag persoonlijk onze waardering laten zien.’

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar!

waarderingsvideo 2021

Voor alle vrijwilligers in Deventer is ook dit jaar een speciale bedank film gemaakt. In deze film bedankt de burgemeester Ron König en wethouder Rob de Geest alle vrijwilligers in de gemeente Deventer.


Stuur de film door naar jouw vrijwilligers om ze te bedanken voor hun geweldige inzet dit jaar! Zij verdienen het!

Burgemeester Ron König en minister-president Mark Rutte bedanken alle vrijwilligers!

waarderingsvideo 2020

Voor alle vrijwilligers is er een speciaal gemaakt filmpje waar o.a. de burgemeester Ron König en minister president Mark Rutte acte de presence geven. Stuur deze door naar jouw vrijwilligers om ze te bedanken voor hun geweldige inzet dit jaar! Zij verdienen het!Deze bedankfilm is samen met de bloemenactie de start van de campagne "Heel Deventer Doet".

Vrijwilligersavond Deventer door de jaren heen