BestuurdersCentraal Deventer

Advies nodig?

Advies door onze adviseurs, coaches en experts is geheel kosteloos.

Heeft jouw organisatie een probleem of vraagstuk waarbij je deskundig advies kunt gebruiken?

Onze coaches

bieden kennis, advies en begeleiding

Arjan van Minderhout

Arjan van Minderhout

Kennisgebied: interim-management, verenigingsadvies, PR & communicatie/werving en selectie vergadertechniek


Arjan is jaren werkzaam geweest in o.a. het onderwijs en heeft daarnaast door werk en vrijwilligerswerk in Haarlem veel ervaring opgedaan.

Francien Swart

Francien Swart

Kennisgebied: interim-management, projectleiding, vernieuwing, strategische visieFrancien is jarenlang werkzaam geweest als projectleider voor diverse overheidsinstellingen. Als adviseur is zij erop gericht om zaken te vernieuwen en gezamenlijk nieuwe inspiratie en een nieuwe koers te vinden.

Gerard Heuvelman

Gerard Heuvelman

Kennisgebied: interim-management, financiën & consultancyGerard is een ervaren Management consultant en interim-manager. Hij heeft werkervaring in grotere instellingen voor onderwijs en gezondheidszorg met als oogmerk met name kosteneffectiviteit.

Jos van Straten

Jos van Straten

Kennisgebied: interim-management, verenigingsadvies, PR & communicatie, training en coaching


Jos heeft jarenlang gewerkt in o.a. begeleiding en ondersteuning van verenigingen en stichtingen en projectcoördinatie. Daarnaast heeft zij veel ervaring in opleidingen, lesontwikkeling, trainingen en advies.

Lysbet Haverkamp

Lysbet Haverkamp

Kennisgebied: werving en selectie, organisatieontwikkelingLysbet Haverkamp heeft ervaring in de ontwikkelingen en wedervaren van organisaties. Tevens beschikt zij over een luisterend oor, een sterk analytisch vermogen en is ze creatief en oplossingsgericht.

Gert de Vries

Gert de Vries

Kennisgebied: interim-management, verenigingsadviesGert de Vries heeft ruime ervaring in interim-management , projectmanagement en verandermanagement. Hij is zelf meer dan 30 jaar actief in bestuursfuncties in verenigingen. Daarnaast heeft Gert ervaring in fusieprocessen van verenigingen.

BestuurdersCentraal, Rob de Jong

Rob de Jong

Kennisgebied: verenigings- ondersteuning, training, coaching, strategie en visie.


Rob de Jong is al ruim 30 jaar directeur van Deventer Doet en zeer ervaren in het trainen en coachen van vrijwilligersorganisaties. Rob houdt ervan om organisaties een spiegel voor te houden en hen te inspireren tot een frisse blik op de eigen organisatie.

Nico Dondergoor

Nico Dondergoor

Kennisgebied: leiderschap & organisatieverandering, teamontwikkeling & onderstroommanagement, diepere persoonlijke ontwikkeling


Nico werkt als teamcoach en organisatieadviseur in alle lagen van organisaties, altijd met focus op het doel. Hij combineert daarbij de zachte (gedrags)kant en de harde kant (resultaten & slimme structuren).

Onze Experts

Brummelhuis, notaris, expert, advies

Jan-Hein Brummelhuis

Notaris, kennis van bestuurdersaansprakelijkheid en fiscaliteit, opstellen statuten en reglementen

Vrielink, Quinterim

Arjan Vrielink

Arjan is eigenaar van "Quinterim"

Als (interim) financieel expert adviseert en ondersteunt hij verschillende bedrijven(MKB) en instellingen op het gebied van interne en externe financiële en fiscale vraagstukken.

Nico Jansen

Nico Jansen

Advies en ondersteuning bij het positioneren van uw organisatie. Samen strategische marketing-/communicatieplannen opzetten en uitwerken. Nico werkt doordacht en resultaatgericht. Proactief en enthousiast, online en offline. Van websites en social media tot drukwerk en buitenreclame.

Roelof van der Veen

Roelof van der Veen

Roelof heeft ervaring als bestuurder van verenigingen en stichtingen en is goed op de hoogte van de fiscale kansen en risico's waar zij mee te maken krijgen.


Dick Woltering

Dick Woltering

Al jaren geeft Dick leiding aan de Guard Academy en Guard Security. Een door het Ministerie erkend opleidingsinstituut waar beveiligers worden opgeleid. Graag adviseert Dick vrijwilligersorganisaties in Deventer hoe zij op een goede wijze hun evenement of object kunnen beveiligen.

Henk Kinds

Henk Kinds

Kennisgebied: Internationaal Vrijwilligerswerk en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Advies en verdieping over verschillende achtergronden, vormen en culturen van vrijwilligerswerk. Zowel voor vrijwilligerswerk als Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Frank Galesloot

Frank Galesloot

Vanuit zijn professionele achtergrond als registeraccount en econoom, is Frank werkzaam als concerncontroller bij een overheidsorganisatie. Voor financiële vragen over ondernemingsplannen, contacten met financiers, begeleiden in procedures met instanties kunt u bij hem terecht.

JPR

JPR/Pascal Hulsegge

JPR advocaten adviseert u graag over een van de volgende onderwerpen: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, bouw/aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, bestuursrecht, ICT/intellectueel eigendom, personen- en familierecht, contractrecht en insolventie.

Marit IJpelaar

Marit IJpelaar

Kennisgebied: Effectmeting

Middels advies, onderzoek en training ondersteunt MMIJ u bij het meetbaar maken van (sociale) projecten en programma's, zodat het effect zichtbaar wordt en daarmee de kwaliteit en effectiviteit verbeterd wordt.

Graag ondersteunt zij vrijwilligersorganisaties bij het meetbaar en zichtbaar maken van effecten.

De Fabriek Deventer

De Fabriek

Kennisgebied: Werken en ontmoeten

De Fabriek is een plek waar bedrijven hun werknemers laten flexwerken en hun netwerk laten versterken. Zo heeft de Fabriek een netwerk van 150 zzp’ers die zich graag willen inzetten om de kennis die ze hebben te delen.

Pieter Ellens

Pieter Ellens

Communicatie-advies en vormgeving van websites, drukwerk en boeken. Pieter helpt uw organisatie graag op weg met communicatievraagstukken. Kijk voor verdere informatie op www.allison.nl

Ook je expertise delen?

Wil jij ook je expertise delen en vrijwilligersorganisaties hiermee helpen?

Meld je dan bij BestuurdersCentraal. Een project van DeventerDoet!