BestuurdersCentraal Deventer

BestuurdersCentraal

Maak gebruik van ons netwerk!

BestuurdersCentraal Deventer is een netwerk van bestuurders van vrijwilligersorganisaties, ondernemers, overheid en onderwijs uit Deventer. Zij willen hun kennis delen om besturen te ondersteunen bij hun taken.

Sinds kort hebben we ook een digitale versie van het netwerk.

Dit netwerk is besloten, maar bestuurders die mee willen doen en b.v. hun vragen, kennis en ervaring willen delen met andere bestuurders, coaches en experts kunnen een mail sturen naar: [email protected].

Kennismaken met onze bestuurscoaches en experts?

Ons team van bestuurscoaches staat klaar om jouw organisatie te helpen, b.v. bij het ontwikkelen van een toekomstvisie voor je organisatie, bij het werven van vrijwilligers of het opstellen van een financieel goed onderbouwde basis voor je club.

Onze experts zijn afkomstig uit het Deventer bedrijfsleven. Zij zetten hun specialistische kennis graag in om vrijwilligersorganisaties verder te helpen.

Of liever een frisse blik door een student?

Kies dan voor onze junior-bestuursadviseurs!

Studenten van de opleidingen Bestuurskunde, Ruimtelijke Ordening en Planologie helpen je bij het zoeken naar oplossingen voor verschillende vraagstukken. Deze junior bestuursadviseurs kunnen jouw bestuur na een succesvolle match, 9 maanden ondersteunen. In ruil voor hun hulp en kennis doen zij graag bestuurlijke ervaring op terwijl ze meelopen in jouw organisatie.

Vragen en probleemstellingen waarbij studenten inzetbaar zijn, kunnen betrekking hebben op alle facetten van het besturen van een vereniging of stichting zoals:

  • Notulen en verslagen maken
  • Fondsen aanvragen
  • Planologische of (steden) bouwkundige vraagstukken
  • Politieke en maatschappelijke vraagstukken
  • Duurzaamheid en groen
  • Bestuursproblematiek

Advies nodig?

Advies door onze adviseurs, coaches en experts is geheel kosteloos.

Heeft jouw organisatie een probleem of vraagstuk waarbij je deskundig advies kunt gebruiken? Of wil je meedoen aan het netwerk van BestuurdersCentraal?