Post | augustus 2021 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Abel en Shivko maken impact!

ImpacterAbel (19) en Shivko (30) zitten samen in een muzikaal Impacter traject. Abel wil graag leren piano spelen en kwam bij Impacter met de vraag of dat hier kon. Die vraag is beantwoord want binnenkort gaan Abel en Shivko beginnen met muzieklessen.


Shivko is vooral heel erg benieuwd of hij Impact kan maken. Hij heeft wel eens vrienden geholpen door hen te laten zien hoe ze iets moesten spelen op de piano maar, hij heeft nog nooit echt lesgegeven. "Ik wil Abel graag piano leren spelen. Ik wil hem vooral laten zien en leren begrijpen hoe de piano in zijn geheel werkt en waarom bepaalde noten bij elkaar passen en andere niet zodat hij straks hopelijk meer kan spelen."  

Sinds juli zijn de Colored Monkeys en Raster Welzijn in samenwerking jamsessies aan het organiseren die speciaal gericht zijn op jongeren. Fabian Schrijver is de initiatiefnemer. Hij is jongerenwerker, rapper en spoken-word artiest en merkte onder de jeugd de behoefte op voor vrije en muzikale ontwikkelings plaatsen. Abel en Shivko zijn de afgelopen weken naar deze jamsessies geweest en zijn er erg over te spreken.

Abel heeft daar ook al veel geleerd door het samenspelen met professionele en amateur muzikanten. Zo was hij bijvoorbeeld tijdens een jam basgitaar aan het spelen terwijl Jan Terlouw Junior de piano bespeelde en Pascal Schouten de drums. Dit waardeert Abel heel erg. Hij wil graag beter worden en doorgaan met samen spelen.


Laat jij jouw Impact achter in Deventer? En ben je tussen de 14 en 27 jaar? Laat ons jouw idee horen en we helpen jou om deze tot werkelijkheid te brengen. Meer info hier

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vacature top 5 maand september

| Nieuwsbrief
Zin in iets leuks?
In Deventer kun je heel veel leuke dingen doen. Eén daarvan is vrijwilligerswerk! Op de ...
Lees meer

Gratis workshops!

| Nieuwsbrief
In het tweede deel van 2022 geeft Deventer Doet een aantal interessante workshops waar vrijwilligers, besturen ...
Lees meer

BestuurdersCentraal Deventer zet studenten in als junior bestuursadviseurs.

| Nieuwsbrief
Acht studenten van de opleiding bestuurskunde in Deventer hebben de afgelopen maanden meegelopen met zes ...
Lees meer