Post | augustus 2021 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Abel en Shivko maken impact!

ImpacterAbel (19) en Shivko (30) zitten samen in een muzikaal Impacter traject. Abel wil graag leren piano spelen en kwam bij Impacter met de vraag of dat hier kon. Die vraag is beantwoord want binnenkort gaan Abel en Shivko beginnen met muzieklessen.


Shivko is vooral heel erg benieuwd of hij Impact kan maken. Hij heeft wel eens vrienden geholpen door hen te laten zien hoe ze iets moesten spelen op de piano maar, hij heeft nog nooit echt lesgegeven. "Ik wil Abel graag piano leren spelen. Ik wil hem vooral laten zien en leren begrijpen hoe de piano in zijn geheel werkt en waarom bepaalde noten bij elkaar passen en andere niet zodat hij straks hopelijk meer kan spelen."  

Sinds juli zijn de Colored Monkeys en Raster Welzijn in samenwerking jamsessies aan het organiseren die speciaal gericht zijn op jongeren. Fabian Schrijver is de initiatiefnemer. Hij is jongerenwerker, rapper en spoken-word artiest en merkte onder de jeugd de behoefte op voor vrije en muzikale ontwikkelings plaatsen. Abel en Shivko zijn de afgelopen weken naar deze jamsessies geweest en zijn er erg over te spreken.

Abel heeft daar ook al veel geleerd door het samenspelen met professionele en amateur muzikanten. Zo was hij bijvoorbeeld tijdens een jam basgitaar aan het spelen terwijl Jan Terlouw Junior de piano bespeelde en Pascal Schouten de drums. Dit waardeert Abel heel erg. Hij wil graag beter worden en doorgaan met samen spelen.


Laat jij jouw Impact achter in Deventer? En ben je tussen de 14 en 27 jaar? Laat ons jouw idee horen en we helpen jou om deze tot werkelijkheid te brengen. Meer info hier

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Provincie beloont jonge vrijwilligers met voucher

| Nieuwsbrief
Jongeren op een laagdrempelige manier kennis laten maken met vrijwilligerswerk en jongeren die al ...
Lees meer

Byk doneert 75 thin clients, gratis af te halen voor vrijwilligersorganisaties!

| Nieuwsbrief
Byk heeft circa 75 stuks thin clients beschikbaar. Gratis af te halen voor verenigingen en stichtingen ...
Lees meer

Deventer Doet biedt overzicht van acties voor Oekraïne

| Nieuwsbrief
Wat er in de Oekraïne gebeurt is vreselijk. Veel mensen willen wat doen om de Oekraïners te helpen ...
Lees meer