Post | mei 2022 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Doneer een damesfiets voor Oekraïners in Deventer

Voor de mensen die gevlucht zijn uit de oorlog in Oekraïne zijn we dringend op zoek naar damesfietsen voor volwassenen voor de locatie Keulenstraat 18 in Deventer. Gebruiksklaar en in goede staat.


Heb jij een fiets, het liefst een damesfiets, die goed is en toch maar in de schuur staat? Dan doe je iemand een heel groot plezier met jouw fiets. Met jouw gedoneerde fiets worden de mensen wat mobieler, wat een groot verschil kan maken voor de vluchtelingen. Fietsen kunnen gebracht worden aan de Keulenstraat 18 in Deventer. Meld bij de beveiliging dat je een fiets komt doneren. Zij nemen jouw sleutel dan in ontvangst.


We verloten een Dé Deventer Doet pas van 50 euro die je bij tal van lokale winkels kunt verzilveren. Daarnaast wordt er een thuis shirt verloot onder de donateurs van Go Ahead Eagles ter waarde van 80 euro, welke beschikbaar wordt gesteld door IClean Carwash. Er staat een bus waar je je emailadres kunt deponeren als je wilt meedingen naar 1 van de prijzen. Na 22 mei krijgen de winnaars automatisch bericht. Uw fiets betekent een stukje vrijheid.


Alvast dank namens de Oekraïense vluchtelingen.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Het Meester Geertshuis wint Gemeentelijke Vrijwilligersprijs voor organisaties

| Nieuwsbrief
Het Meester Geertshuis is de winnaar van de Gemeentelijke Vrijwilligersprijzen voor organisaties 2023 ...
Lees meer

Nieuwe teamleden

| Nieuwsbrief
In november zijn maar liefst drie nieuwe collega’s bij Deventer Doet begonnen. Jongerencoaches Wesley Maatmann ...
Lees meer