Post | april 2022 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Gratis workshop ‘Vrijwilligers begeleiden’

Hoe kun je vrijwilligers zo goed mogelijk begeleiden? Hoe kun je vrijwilligers helpen om te groeien in hun taken? En hoe kunnen vrijwilligerscoördinatoren aan hun eigen ontwikkeling werken? Deze, en andere onderwerpen, komen aan bod in de gratis workshop ‘Vrijwilligers begeleiden’ van Deventer Doet.


Aanmelden

De workshop vindt plaats op 21 april van 19.00 - 21.00 uur bij Deventer Doet (Kleine Overstraat 73-75). Meer informatie over de workshop is hier te vinden. Opgeven kan via [email protected] of via 06 11 15 63 94.


Advies en ondersteuning voor vrijwilligersorganisaties

‘Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze maatschappij. Daarom is het des te belangrijker om zuinig te zijn op je vrijwilligers’, geeft Edith Starrevelt van Deventer Doet aan. ‘Deventer Doet helpt vrijwilligersorganisaties hier graag bij. Bijvoorbeeld met workshops, maar ook met persoonlijk advies of informatie.’


Vrijwilligersorganisaties die vragen hebben over het werken met vrijwilligers of het functioneren van hun organisatie kunnen bij Deventer Doet terecht voor hulp. Ook is er speciale aandacht voor besturen van vrijwilligersorganisaties, zij kunnen ondersteuning krijgen via bestuurscoaches, het netwerk Bestuurders Centraal en een besloten digitaal platform waar bestuurders vragen en ervaringen met elkaar delen.


Voor meer informatie over ondersteuning voor vrijwilligersorganisaties: www.deventerdoet.nl/kennis Of mail naar [email protected]

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Rob de Jong neemt na 42 jaar afscheid van Deventer Doet

| Nieuwsbrief
Op 25 mei neemt directeur Rob de Jong afscheid van ‘zijn’ Deventer Doet om van zijn pensioen te gaan genieten ...
Lees meer

Zonnige lancering Deef campertour: buurthuis op wielen

| Nieuwsbrief
Camper Deef is het rijdend buurthuis van Deventer. Een plek waar elke Deventenaar welkom is en waar je je ...
Lees meer

Opening tentoonstelling gedichten vluchtelingen

| Nieuwsbrief
Stadsdichter Alied van der Meer begeleidde de afgelopen weken nieuwkomers en vluchtelingen van de boot en het ...
Lees meer