Post | februari 2022 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Waar is jouw vrijwilligersteam trots op?

Vanaf 1 januari kunnen vrijwilligersorganisaties en -initiatieven weer meedoen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022. Jan van Zanen reikt juli 2022 de hoofdprijs van € 15.000,- uit. Het thema dit jaar is: Waar ben jij als Vrijwilligersteam Trots op? We hopen dat de verschillende vrijwillige initiatieven allemaal mee gaan doen. Hoe meer er meedoen, hoe spannender! Alle info en details vind je op www.vrijwilligersprijzen.nl


Teamtrots 

Het thema dit jaar is: Waar ben jij als Vrijwilligersteam Trots op? Denk hierbij aan een team dat het NK Atletiek organiseert, dat het mogelijk maakt dat Afghaanse vluchtelingen zich hier thuis voelen, dat mensen met een zware handicap toch in het theater krijgt, dat de hele wijk aan de groene stroom krijgt of dat een inloophuis runt zodat daklozen toch warm de nacht door kunnen of zich even wat minder eenzaam hoeven te voelen. Op onze website www.vrijwilligersprijzen.nl kun je meer lezen over wat trots eigenlijk is en geven we inspiratie over hoe je als team teamtrots in beeld kunt brengen. 


Vijf genomineerden worden gefilmd 

Van alle inzendingen selecteert de organisatie vijf teams die het beste filmpje maken waaruit teamtrots blijkt. Deze teams gaan met elkaar de strijd aan om de Nationale Vrijwilligersprijs 2022 binnen te slepen. Ze doen dit met de hulp (en last) van nieuwe vrijwilligers in de vorm van vijf bekende Nederlanders. Deze strijd is online via sociale media en (eventueel) op lokale TV te volgen via een korte programmareeks. Welk team wint de Nationale Vrijwilligersprijs van €15.000? 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vrijwilligers gezocht: APRIL VACATURE TOP 5

| Nieuwsbrief
Zin in iets leuks?
In Deventer kun je heel veel leuke dingen doen. Eén daarvan is vrijwilligerswerk! Op de ...
Lees meer

5000e rit ANWB AutoMaatje Deventer

| Nieuwsbrief
Een nieuw jubileum voor de vrijwilligers van ANWB AutoMaatje Deventer! Slechts 8 maanden na de 2500 e rit ...
Lees meer

Gratis af te halen bij ons!

| Nieuwsbrief
Wegens aanschaf van nieuwe kantoorartikelen beiden wij aan:
18x Tin clients
11x toetsenborden
Lees meer