Post | februari 2022 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Waar is jouw vrijwilligersteam trots op?

Vanaf 1 januari kunnen vrijwilligersorganisaties en -initiatieven weer meedoen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022. Jan van Zanen reikt juli 2022 de hoofdprijs van € 15.000,- uit. Het thema dit jaar is: Waar ben jij als Vrijwilligersteam Trots op? We hopen dat de verschillende vrijwillige initiatieven allemaal mee gaan doen. Hoe meer er meedoen, hoe spannender! Alle info en details vind je op www.vrijwilligersprijzen.nl


Teamtrots 

Het thema dit jaar is: Waar ben jij als Vrijwilligersteam Trots op? Denk hierbij aan een team dat het NK Atletiek organiseert, dat het mogelijk maakt dat Afghaanse vluchtelingen zich hier thuis voelen, dat mensen met een zware handicap toch in het theater krijgt, dat de hele wijk aan de groene stroom krijgt of dat een inloophuis runt zodat daklozen toch warm de nacht door kunnen of zich even wat minder eenzaam hoeven te voelen. Op onze website www.vrijwilligersprijzen.nl kun je meer lezen over wat trots eigenlijk is en geven we inspiratie over hoe je als team teamtrots in beeld kunt brengen. 


Vijf genomineerden worden gefilmd 

Van alle inzendingen selecteert de organisatie vijf teams die het beste filmpje maken waaruit teamtrots blijkt. Deze teams gaan met elkaar de strijd aan om de Nationale Vrijwilligersprijs 2022 binnen te slepen. Ze doen dit met de hulp (en last) van nieuwe vrijwilligers in de vorm van vijf bekende Nederlanders. Deze strijd is online via sociale media en (eventueel) op lokale TV te volgen via een korte programmareeks. Welk team wint de Nationale Vrijwilligersprijs van €15.000? 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Teken de petitie tegen regeldruk voor vrijwilligersorganisaties!

| Nieuwsbrief
Wordt jouw vrijwilligersorganisatie ook overspoeld door regelgeving?
Teken of deel dan de petitie Stop ...
Lees meer

18 maart - Lezing: De dag door met dementie

| Nieuwsbrief
SAMENVATTING
De lezing wordt gegeven door Dick Kits mede-auteur van het boek De dag door met dementie ...
Lees meer

Raadsleden in gesprek met jongeren tijdens jongerendebat Hartop Deventer

| Nieuwsbrief
Hartop Deventer!
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Om jongeren te interesseren voor en te ...
Lees meer