Skip Sidebar

Over ons

Het organiseren van waardige en betekenisvolle herdenkingen van slachtoffers van vooral de Tweede Wereldoorlog, elk jaar op 4 mei in de binnenstad van Deventer namens de burgemeester.

Vluchtelingen & MinderhedenKunst & cultuurSociale rechtvaardigheid
Deel
Secretaris 4 Mei Comité Deventer

Secretaris 4 Mei Comité Deventer

Structureel werk · Flexibele uren
Deventer, Overijssel, Nederland
Vluchtelingen & MinderhedenKunst & cultuurSociale rechtvaardigheid
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
4 meicomité Deventer
#71906
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/4-meicomite-Deventer/activiteiten/Secretaris-4-Mei-Comite-Deventer/71906 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

notuleren en documenteren, samenwerken, communicatie, coördinatie

Uitgebreide omschrijving

Profielschets Secretaris 4 Mei Comité Deventer 

 

Functietitel: Secretaris 4 Mei Comité Deventer 

Locatie: Deventer 

Aantal vergaderingen per jaar: 8 – 12 keer 

 

Het 4 Mei Comité in Deventer is op zoek naar een toegewijde en enthousiaste secretaris die deel wil uitmaken van ons team. Als secretaris ben je een essentieel lid van het comité dat verantwoordelijk is voor het organiseren en coördineren van herdenkingsactiviteiten op 4 mei. Onze ideale kandidaat heeft een sterke affiniteit met het herdenken van oorlogsslachtoffers en vindt het leuk om projectmatige taken op te pakken die bijdragen aan een respectvolle herdenking. 

 

Verantwoordelijkheden: 

· Notuleren en documenteren: Zorgvuldig notuleren tijdens vergaderingen van het 4 Mei Comité en ervoor zorgen dat belangrijke documenten en besluiten worden gedocumenteerd en gearchiveerd. 

· Communicatie: Onderhouden van interne en externe communicatie, inclusief het beantwoorden van e-mails en telefoontjes, en het verspreiden van informatie over herdenkingsactiviteiten. 

· Coördinatie: Assisteren bij de coördinatie van herdenkingsactiviteiten, waaronder de organisatie van herdenkingsceremonies, tentoonstellingen en educatieve programma's. Tevens wordt verwacht dat op 4 mei hand- en spandiensten worden verricht ( m.n. in de middag en de vroege avond). 

· Projectmanagement: Het oppakken van projectmatige taken die verband houden met herdenkingsactiviteiten, zoals het regelen van sprekers, het ontwikkelen van educatief materiaal en het beheren van budgetten. 

· Samenwerking: Actief samenwerken met andere leden van het comité en externe partners om een gedenkwaardige en respectvolle herdenking te realiseren. 

Kwalificaties: 

· Affiniteit met het onderwerp en een diep respect voor de herdenking van oorlogsslachtoffers op 4 mei. 

· Uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 

· Organisatorische vaardigheden en het vermogen om projecten effectief te beheren. 

· Teamspeler met een proactieve en positieve instelling. 

· Flexibele beschikbaarheid van oktober – mei: gemiddeld 4 uur per week met een piekbelasting april tot en met 4 mei

Aanbod: 

· Een waardevolle kans om deel uit te maken van een betrokken en toegewijd team. 

· De mogelijkheid om bij te dragen aan een respectvolle herdenking van oorlogsslachtoffers in Deventer. 

· Ervaring opdoen in projectmanagement en organisatorische vaardigheden ontwikkelen. 

 

Reageren?

Als deze functiebeschrijving overeenkomt met jouw interesses en vaardigheden, nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren naar de positie van Secretaris bij het 4 Mei Comité in Deventer. Samen kunnen we bijdragen aan een betekenisvolle herdenking op 4 mei en ervoor zorgen dat de herinnering aan oorlogsslachtoffers levend blijft. Reageren kan door uiterlijk 20 november een mail te sturen naar [email protected]

 

Voor meer informatie: Hester Scholten (voorzitter) 0612996959 / [email protected] of Karst Vaartjes (secretaris) 0631943337 / [email protected]

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > 4 meicomité Deventer > Secretaris 4 Mei Comité Deventer

Over 4 meicomité Deventer

Het organiseren van waardige en betekenisvolle herdenkingen van slachtoffers van vooral de Tweede Wereldoorlog, elk jaar op 4 mei in de binnenstad van Deventer namens de burgemeester.