Aandacht kun je geven

Vele Deventenaren maken hun omgeving nét een beetje mooier door aandacht te geven aan anderen. Een luisterend oor, een helpende hand of een vriendelijk gezicht. Het kan voor velen het verschil maken.


Wil jij ook graag anderen blij maken door aandacht te geven? Je bent van harte welkom!

Deventer Belt

Deventer Belt is er voor alle Deventenaren die het leuk vinden om iemand te bellen of om gebeld te worden.

ANWB Automaatje

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarmee vrijwilligers met hun eigen auto minder-mobiele stadsgenoten vervoeren. Binnenkort gaan we in Deventer van start!

Beter met je buren

Beter met je Buren is er voor alle Deventenaren die samen hun buurt een beetje mooier willen maken. Door elkaar een handje te helpen of samen mooie dingen te doen.

Dag van de Waardering

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond zetten we de vrijwilligers in het zonnetje. Ook worden diverse prijzen voor vrijwilligerswerk in Deventer uitgereikt. Supergezellig!

Deventer Doet Pas

De Deventer Doet pas is een cadeautje voor alle vrijwilligers in Deventer. De vereniging, stichting of vrijwilligersorganisatie waarvoor jij vrijwilligerswerk doet, kan de pas aanvragen.

Platform Informele Zorg

Het Platform Informele Zorg bestaat uit 15 organisaties die zich bezig houden met vrijwillige zorg/hulpverlening. Het streven is om deze zorg zo goed mogelijk te regelen in de wijken.

Deventer Doet is veelzijdig

Vind wat bij je past

Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Daarom kun je in de vacaturebank zoeken op verschillende soorten vrijwilligerswerk. Zodat jij vindt wat bij je past.

Vind een organisatie

Wil je je graag inzetten voor een specifieke organisatie? In onze vacaturebank kun je ook op organisatie zoeken.

Kenniscentrum

Ben jij net als wij nooit uitgeleerd? In ons kenniscentrum vind je workshops, tips en nog veel meer.