Actieve mensen geven energie

Actief ben je niet zomaar. Dat doe je bewust. Met oog voor jezelf en je omgeving. Voor je club, straat, dorp of stad. Dankzij vele actieve vrijwilligers wordt Deventer steeds schoner, groener, socialer en vriendelijker. En dat geeft weer energie om samen mooie dingen te doen.

Paul Doet

Paul doet met veel plezier vrijwilligerswerk. Lees hier waarom Paul met zoveel enthousiasme actief is bij de Heihoeve.

Esmea Doet

Esmea zet zich al jaren in voor Walhalla Deventer. Wat zij daar precies doet kan je teruglezen in het interview.

Marie Doet

Marie zet zich al jaren in met haar Stichting Diba om ondersteuning te bieden aan kleinschalige, lokale projecten in Congo. Dit doet ze met veel passie. Lees haar verhaal in dit interview.

Milie Doet

Wie op woensdag bij Deventer Doet binnenstapt wordt vriendelijk ontvangen door Milie Floor. Zij werkt hier nu al een jaar of vijf.

.......... Doet

Doe jij vrijwilligerswerk en wil je met jouw verhaal anderen inspireren?

Nieuwste vacatures

Nieuw
Taak · 4–8 uur
Deventer
Kooktalent
Gezonde maaltijden koken voor wijkbewoners, een of max drie ochtenden in de week.Geplaatst door Buurtfabriek Voorstad
Nieuw
Structureel werk · 3–8 uur/week
Deventer
Vrijwilliger patiëntenvervoer (ochtend)
Wij zoeken een vrijwilliger patiëntenvervoer om patiënten en bezoekers die slecht ter been zijn te vervoeren van de open parkeerplaats naar de hoofdingang.Geplaatst door Deventer Ziekenhuis
Nieuw
Structureel werk · 6–8 uur/week
Deventer
Medewerker administratie en financiën
Je werkt samen met de huidige financiële medewerker en ondersteunt de officemanager met administratieve en secretariële taken.Geplaatst door Museum EICAS
Nieuw
Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Secretarieel Ondersteuner Nalatenschappen (vrijwillig)
Heb jij talent voor het nabellen van reacties? Geplaatst door Rode Kruis district IJsselland
Nieuw
Structureel werk · 2–4 uur/week
Vanuit huis
Coördinator Planning
Hou je van een strakke planning? Om jouw rol succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen en het samenwerken met anderen.Geplaatst door Stichting Vier het Leven
Nieuw
Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 21 sep 2022 Voor ongeveer 6 maanden
Deventer
Ondersteuner gastgezinnen opvang Oekrainers
Je ondersteunt gastgezinnen die Oekrainse vluchtelingen in huis hebben. Eenmalig huisbezoek, soms vaker, informatie geven en beschikbaar zijn voor vragen. Geplaatst door Leger des Heils Welzijn

Deventer Doet is veelzijdig

Vind wat bij je past

Wat vind jij leuk om voor Deventer te doen? Er zijn volop mogelijkheden en keuze. In ons vacatureoverzicht kun je zoeken op trefwoorden, maar je kunt natuurlijk ook gewoon kijken wat je aanspreekt. Gewoon doen!

Vind een organisatie

Wil jij je graag inzetten voor een specifieke organisatie? Je kunt in ons vacatureoverzicht zoeken op organisatie om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Kenniscentrum

Hoe wil jij je kennis vergroten? Wij zijn er voor vrijwilligers en voor besturen van verenigingen. Wij zetten kennis en expertise in om jouw vereniging of stichting bestuurlijk sterker te maken en ‘vrijwilligersproof’ voor de toekomst.