Actieve mensen geven energie

Actief ben je niet zomaar. Dat doe je bewust. Met oog voor jezelf en je omgeving. Voor je club, straat, dorp of stad. Dankzij vele actieve vrijwilligers wordt Deventer steeds schoner, groener, socialer en vriendelijker. En dat geeft weer energie om samen mooie dingen te doen.

Beter met je buren

Een klusje in huis, samen boodschappen doen of een buurtbarbecue organiseren? Betermetjeburen.nl is er voor alle Deventenaren die elkaar een handje willen helpen. #mooiedingendoen 

Eigen kracht Vrouwen

Wil jij je eigen loopbaan (opnieuw) vorm geven? Wil jij weer in je kracht komen te staan? Eigen Kracht Vrouwen helpt je inzicht te krijgen in je eigen talenten en mogelijkheden.

Maatschappelijke stages

Zoek jij een maatschappelijke stage? MAS Deventer is dé plek daarvoor. Wat lijkt jou leuk om te doen?

Aan de slag

Sinds februari 2017 zetten asielzoekers en statushouders van het COA Schalkhaar zich in als vrijwilliger. Inmiddels zijn al ruim 100 matches gemaakt. Op naar de volgende 100!

Dag van de Waardering

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond zetten we de vrijwilligers in het zonnetje. Ook worden diverse prijzen voor vrijwilligerswerk in Deventer uitgereikt. Supergezellig!

Vrijwilligersverwenpas

De vrijwilligersverwenpas geeft jou als vrijwilliger in Deventer tal van leuke kortingen en extra's. Omdat we erg blij zijn met jou als vrijwilliger.

Deventer Doet is veelzijdig

Vind wat bij je pastWat vind jij leuk om voor Deventer te doen? Er zijn volop mogelijkheden en keuze. In ons vacatureoverzicht kun je zoeken op trefwoorden, maar je kunt natuurlijk ook gewoon kijken wat je aanspreekt. Gewoon doen!
Vind een organisatieWil jij je graag inzetten voor een specifieke organisatie? Je kunt in ons vacatureoverzicht zoeken op organisatie om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn.
KenniscentrumHoe wil jij je kennis vergroten? Wij zijn er voor vrijwilligers en voor besturen van verenigingen. Wij zetten kennis en expertise in om jouw vereniging of stichting bestuurlijk sterker te maken en ‘vrijwilligersproof’ voor de toekomst.