Stichting Super Adelaar

Over Stichting Super Adelaar

Vrijwilliger bij Stichting Super Adelaar,
Wij zijn op naar administratief medewerk
Als je vrijwilliger komt werken bij Stichting Super Adelaar zou je op allerlei verschillende manieren je talenten kunnen inzetten en mag je met al onze activiteiten meedoen, afhankelijk van je eigen wensen. Als je houd van administratief werk kun je meehelpen op het kantoor met het verbeteringen schrijven van de brieven.
Als je ervan houdt om mensen te ontmoeten en het leuk vindt te vertellen over Stichting Super Adelaar, zou kunnen helpen met het zoeken naar schoolklassen die een sponsorloop willen doen voor Stichting Super Adelaar.
Je mag dan langs scholen gaan om daar te vertellen over Super Adelaar en over de sponsorloop. Als je een goed idee hebt voor een fondsenwervende activiteit kun je die misschien wel zelf organiseren. Verder mag je meehelpen met activiteiten die we op het moment van je vrijwilliger organiseren zoals een rommelmarkt, en mag je meelopen met alles wat er gaande is, zoals een vergadering met bijvoorbeeld Gemeente Deventer of de Vrijwilligerscentrale. Kortom, er is van alles mogelijk.
Kijk wat je kan en doet voor de stichting.
Meer informatie is te vinden op www.superadelaar.nl; [email protected] facebook: adelaarsuper @bebempongo Telefoon: 06-41823693. Kantoor adres: Dreef 1, 7414 EA Deventer.
We zijn open op maandag en donderdag van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Foto's