Skip Sidebar

Over ons

VluchtelingenWerk ondersteunt vluchtelingen en asielzoekers van het moment dat ze worden opgevangen totdat ze zelfstandig hun weg hebben gevonden. Met 12.500 vrijwilligers ondersteunen wij ...

Vluchtelingen & Minderheden
Deel

Jongerencoach

8 uur/week
Bergschild 39, 7411 EL Deventer, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen3 plaatsen over.
Deel activiteit
#28206
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Vluchtelingenwerk-Deventer/activiteiten/Jongerencoach/28206 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

De jongerencoach begeleidt jongeren uit minderheidsgroepen bij allerlei zaken waar ze tegen aan lopen in het dagelijks leven. Ze wonen nog bij hun ouders of zelfstandig. Een aantal jongeren hebben vanaf hun 18e jaar geen geldig verblijfsdocument. Terugkeer naar het land van herkomst is dan een belangrijke optie. De coach ondersteunt hen bij het structureren van hun leven. De coach denkt mee over hun toekomst, in het maken van keuzes en stimuleert hun zelf oplossend vermogen. Daarbij gaat de coach uit van de talenten van de jongere en zijn/haar eigen kracht.

Werktijden

overdag en in overleg

BijzondereVoorwaarden

Je bent tussen de 20 en 35 jaar, je hebt minimaal een MBO+ niveau, je bent doortastend en assertief, in staat om met je houding en gedrag de belevingswereld te raken van deze jongeren. Daarnaast ben je ook praktisch ingesteld. Om kunnen gaan met weerstand, is een vaardigheid die we belangrijk vinden in het werken met jongeren.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vluchtelingenwerk regio Deventer

Over Vluchtelingenwerk Deventer

VluchtelingenWerk ondersteunt vluchtelingen en asielzoekers van het moment dat ze worden opgevangen totdat ze zelfstandig hun weg hebben gevonden. Met 12.500 vrijwilligers ondersteunen wij asielzoekers in de opvangcentra en vluchtelingen die een nieuw bestaan opbouwen in Nederland.

Bekijk de site van Vluchtelingenwerk voor meer informatie

Deze vrijwilligersvacature is verlopen3 plaatsen over.
Deel activiteit