Skip Sidebar

Over ons

Voedselbank Deventer wil een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en tegelijkertijd verspilling van voedsel tegengaan. We doen dat door kwalitatief goed eten in te zamelen, om ...

Buurt & omgevingArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel
Maak jij graag het verschil? Word onze nieuwe SECRETARIS bij de Voedselbank!

Maak jij graag het verschil? Word onze nieuwe SECRETARIS bij de Voedselbank!

Structureel werk · Flexibele uren
Harderwijkerstraat 21, 7418 BA Deventer, Nederland
Buurt & omgevingArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
1 plaats over.
Activiteit Delen
Voedselbank Deventer
#79671
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Voedselbank-Deventer/activiteiten/Maak-jij-graag-het-verschil-Word-onze-nieuwe-SECRETARIS-bij-de-Voedselbank/79671 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een vlotte pen, ben je organisatorisch sterk en wil je je graag inzetten voor een mooi maatschappelijk doel?

Uitgebreide omschrijving

Dan is de rol van SECRETARIS bij de Voedselbank echt iets voor jou! Ontdek hoe jij als secretaris een belangrijke schakel kunt zijn in het verzachten van moeilijke situaties voor stads- en dorpsgenoten.

 

Waarom is het leuk om bij de Voedselbank te werken als SECRETARIS?

 

Betekenisvol werk: Je draagt direct bij aan tijdelijke verlichting van moeilijke situaties voor mensen in jouw stad of dorp.

Veelzijdigheid: Geen dag is hetzelfde! Je hebt een divers takenpakket waarin je zowel administratief als coördinerend bezig bent.

Teamgevoel: Je maakt deel uit van een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers die zich samen inzetten voor een goed doel.

Persoonlijke groei: Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden en doet waardevolle ervaring op in een dynamische omgeving.

 

Wat ga je doen?

Als secretaris bij Voedselbank Deventer e.o. ben je het eerste aanspreekpunt en coördineer je communicatie. Je bereidt bestuursvergaderingen voor, beheert notulen en besluitenlijsten, en handelt administratieve taken af. Ook ben je betrokken bij externe contacten en bewaak je acties uit coördinatorenoverleg. We vragen uitstekende Nederlandse taalvaardigheid, vaardigheid in Microsoft 365, en administratieve en communicatieve bekwaamheid. Je bent 8 uur per week beschikbaar.


Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze veelzijdige en betekenisvolle vrijwilligersfunctie? Wil jij je inzetten voor een maatschappelijk doel en onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team? We gaan graag met je in gesprek!

Neem ook een kijkje op onze website: https://voedselbankdeventer.nl/secretaris/


Samen maken we het verschil bij de Voedselbank!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Voedselbank Deventer > Maak jij graag het verschil? Word onze nieuwe SECRETARIS bij de Voedselbank!

Over Voedselbank Deventer

Voedselbank Deventer wil een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en tegelijkertijd verspilling van voedsel tegengaan. We doen dat door kwalitatief goed eten in te zamelen, om daar vervolgens voedselpakketten van te maken. Deze pakketten delen we uit aan huishoudens en alleenstaanden die in armoede leven. Daarnaast brengen we de mensen die van de Voedselbank gebruik maken desgewenst in contact met de bestaande sociale loketten.\n\nActiviteiten\n\nVoedselbank Deventer werkt op alle niveaus met vrijwilligers. Het uitvoerende werk bestaat onder meer uit: - Aanvragen van voedselpakketten afhandelen. - Producten vervoeren van en naar Voedselbank Deventer. - Voedselpakketten samenstellen + werkzaamheden in de loods verrichten. - De telefoon beantwoorden, het klantenbestand bijhouden e.d. - Het onderhouden van contacten met leveranciers. - Het verwerven van voedsel om een gevarieerd voedselpakket te kunnen samenstellen. - Het werven van sponsoren, donateurs en andere fondsen om de exploitatie financieel dekkend te krijgen. - Het verzorgen en actueel houden van de social media (website, nieuwsbrieven etc.)