Skip Sidebar

Over ons

De Bibliotheek Deventer is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Misschien wel zoals je ons al jaren kent. Maar intussen kun je zoveel meer. Met ons en bij ons. Alleen of met anderen ...

Kunst & cultuurSociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
Deel
Helpen bij enquête afnemen onderzoek bibliotheek Colmschate

Helpen bij enquête afnemen onderzoek bibliotheek Colmschate

Project (Tijdelijk) · 2–3 uur/week · Start vanaf 12 feb 2024 Voor ongeveer 4 weken
Colmschate, Overijssel, Nederland
Kunst & cultuurSociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
de Bibliotheek Deventer
#75502
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/de-Bibliotheek-Deventer/activiteiten/Helpen-bij-enquete-afnemen-onderzoek-bibliotheek-Colmschate/75502 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We willen graag dat de bibliotheek in Colmschate toekomstbestendig is en gaan bezoekers en bewoners van Colmschate bevragen aan de hand van een enquête.

Uitgebreide omschrijving

We willen graag dat de bibliotheek in Colmschate toekomstbestendig is en gaan onderzoeken hoe we dat het beste kunnen doen. 
Eén van de onderdelen van het onderzoek is dat we bezoekers en bewoners van Colmschate bevragen aan de hand van een enquête. Dit kan zijn in een buurthuis, op de markt, in het wijkcentrum, op de school etc. We gebruiken voor het afnemen van de enquête een iPad. 
Nu zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in de week van 12, 19 en 26 februari beschikbaar zijn om te helpen.
We zijn opzoek naar 2 verschillende vrijwilligers:
1:De uitvoerend vrijwilliger
  •  doet mee met het afnemen van de enquête momenten (3 keer)_ en eenmaal aanwezig bij de kick-off 
Waar mag je op rekenen:
  • Een kick-off met alle vrijwilligers, kennismaking met jouw coördinerend vrijwilliger en de werkgroep leden van het project waarbij er aandacht en tijd is om kennis te maken, af te stemmen over taken en goede introductie van de enquête en het project.
  • Dat we je inzet erg waarderen en je een mooie bijdrage levert aan een waardevol onderzoek!
  • Een kleine attentie als dank voor je inzet


2.De coördinerende vrijwilliger

Heeft 4 tot 6 vrijwilligers in zijn/haar groepje en zorgt dat het uitvoeren van de enquête goed verloopt. Denk daarbij aan:


  • Groepsapp aanmaken en proactief contact onderhouden
  • Contactpersoon voor de uitvoerend vrijwilligers zijn, bij vragen, afmelden of bijzonderheden.
  • Aanwezig zijn bij de enquête momenten en helpen bij de uitvoering.
  • Bij aankomst op de bestemming contact leggen met de organisatie waar we de enquête houden (mocht dit van toepassing zijn)
  • Afstemmen met de groep dat de iPad ter plaatse zijn en teruggebracht worden en weer aan de opladers liggen. Kan (in overleg) afwisselend door iemand uit de groep gedaan worden.
  • Kort nabespreken met je groepje na iedere enquête dag. Bijzonderheden ophalen en doorgeven aan de contactpersoon van de bibliotheek.
Waar mag je op rekenen:
  • Een vast contactpersoon van de bibliotheek die jou ondersteunt en waarbij je terecht kan met al je vragen. Zij zal je uitnodigen samen met de andere coördinerende vrijwilligers voor een eerste kennismaking, afstemmen van de taken en instructie en gebruik iPad.
  • Een kick-off met alle vrijwilligers, jouw contactpersoon van de bieb en de werkgroep leden van het project, waarbij er aandacht en tijd is om kennis te maken, af te stemmen over taken en goede introductie van de enquête en het project.
  • Dat we je inzet erg waarderen en je een mooie bijdrage levert aan een waardevol onderzoek!
  • Een kleine attentie als dank voor je inzet

Mocht je na het lezen van de mail energie krijgen, zin hebben om hiermee aan de slag te gaan en betrokken te worden, dan hoor ik het graag! Zijn er vragen die je hebt of opmerkingen dan nodig ik je van harte uit om ze te stellen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Colmschate Activiteiten > de Bibliotheek Deventer > Helpen bij enquête afnemen onderzoek bibliotheek Colmschate

Over de Bibliotheek Deventer

De Bibliotheek Deventer is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Misschien wel zoals je ons al jaren kent. Maar intussen kun je zoveel meer. Met ons en bij ons. Alleen of met anderen. De Bibliotheek is een plek om te ontspannen, te ontmoeten, maar ook om zelf iets te organiseren. En er is meer. We zijn ook een plek waar je je kunt ontwikkelen. Waar je om ondersteuning kunt vragen, zodat je mee kunt (blijven) doen.

De wereld verandert snel. De Bibliotheek is en blijft plek waar je hulp en antwoorden vindt. Online en in onze vestigingen. Waar we aandacht hebben voor jouw vragen en jouw verhaal. Maar ook waar je zelf een bijdrage kunt leveren door je kennis, talenten of ideeën met anderen te delen. We zijn een laagdrempelige en gastvrije plek. We zijn jouw Bibliotheek.