Lorem ipsum

Ga in drie stappen opzoek naar jouw vrijwilliger

Deventer Doet biedt jouw organisatie of initiatief de mogelijkheid om gratis vrijwilligersvacatures onder de aandacht te brengen. Maak een account aan en beheer van daaruit al je vacatures en aanmeldingen.

Registreer jouw organisatie

Maak gemakkelijk een account aan op deze website

Plaats een vacature

Dit kan direct nadat je organisatie is goedgekeurd en geactiveerd.

Vrijwilligerspool

Bekijk hier de mensen die zich hebben aangemeld voor de vrijwilligerspool

Stap voor stap

In een aantal korte filmpjes geven we o.a. uitleg geven over het aanmaken van een organisatie, een vacature maken en hoe je mensen aan je organisatie kunt koppelen.

Deventer Doet nog meer voor jouw organisatie

Plaats je vacature

Workshops en E-learning

Wat kan ik leren bij Deventer Doet? Alles! Zolang het onderwerp maar een link heeft met vrijwilligerswerk. Hierbij kun je denken aan thema’s als presenteren, fondsenwerving, omgaan met social media of bijvoorbeeld rolstoelrijden.

In the spotlight

In the spotlight

Wil je jouw organisatie en vacatures meer onder de aandacht brengen? Deventer Doet helpt je hier graag bij. Bijvoorbeeld via Facebook, de raamvacatures en onze rubriek in de DeventerNieuws.

Kennis

Kennis

Deventer Doet heeft meer dan 30 jaar ervaring in vrijwilligerswerk. Deze kennis en ervaring delen we graag. Want hoe werk je met vrijwilligers? Hoe regel je de communicatie? Hoe zorg je dat je eigen kennis en die van de vrijwilligers op peil blijft? Wij helpen je graag!

BestuurdersCentraal

BestuurdersCentraal

Gratis advies door deskundige bestuurscoaches, workshops en trainingen door experts, een frisse blik op je organisatie door studenten van Saxion en bijeenkomsten waarin besturen ervaringen en good practises met elkaar delen. Dat is wat BestuurdersCentraal kan bieden!

Irene Jansens
Irene Jansens[email protected]Verenigingsondersteuner